نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ایرنا، در بخشی از این این كتاب آمده است: حضرت خدیجه(ع) قبل از اسلام به خاطر دارا بودن صفات پسندیده و فضایل اخلاقی و پاكدامنی، طاهره لقب گرفت، ثروت وی در میان اهل مكه بی‌نظیر بود و اهالی مكه با اموال وی به صورت مضاربه‌ای تجارت می‌كردند، حضرت خدیجه(ع) پس از ازدواج با رسول اعظم(ص) تمام ثروت خود را در اختیار ایشان قرار داد و بدین وسیله از جنبه اقتصادی، دین اسلام را تقویت كرد.

این كتاب شامل ده گفتار است؛ گفتار نخست این كتاب دربر دارنده ایمان حضرت خدیجه(ع) است كه در بخشی از آن می‌خوانیم؛ طبق اسناد تاریخی آن حضرت پس از امیر مومنان(ع) به خدا و رسالت رسول اكرم(ص) ایمان آورد، اما عده‌ای به خاطر دشمنی و كینه توزی با امام علی(ع) قصد دارند سابقه ایشان در اسلام را مخدوش كنند، از این ‌رو ایمان حضرت خدیجه(ع) را بر حضرت علی(ع) مقدم می‌دارند.

حضرت خدیجه(ع) حامی رسالت، دومین گفتار این كتاب است.

انفاق حضرت خدیجه(ع)، بصیرت حضرت خدیجه(ع) و وفات حضرت خدیجه(ع) از دیگر گفتارهای این كتاب به شمار می روند.

كتاب 'خدیجه(ع)، مروارید حجاز' با شمارگان یكهزار نسخه و در 110 صفحه با قیمت 2500 تومان از سوی انتشارات علامه بهبهانی منتشر شده است.

فراهنگ ** 1630 ** 1071



:: برچسب‌ها: شهری , سرگرمی ,
:: بازدید از این مطلب : 425
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

'میترا نوری' روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود:این سرمربی روز گذشته تهران را ترك كرد و قبل از پانزدهم برای هدایت تیم ملی هندبال زنان به تهران بازمی گردد.

نوری تصریح كرد:وی پس از بازگشت باید برنامه ای را كه در جلسه انعقاد قرارداد به منظور هدایت تیم برای حضور قدرتمند در رقابتهای آسیایی هندبال ارایه كرد به صورت مكتوب و منسجم به فدراسیون ارایه كند.

وی بدون اشاره به مبلغ قرارداد این مربی،افزود:قرارداد فدراسیون با پانیچ از 23 خرداد ماه جاری به مدت یكسال امضا شده است و پانیچ علاوه بر مربیگری تیم ملی هندبال زنان باید به عنوان مدرس، دوره های آموزشی را مدیریت كند.

وی همچنین بر تمرینات و برنامه های تیم های پایه دختران از نونهالان تا جوانان نظارت می كند.

به گفته نوری،پانیچ همچنین قراراست به منظور آمادگی تیم ملی زنان چند اردوی تداركاتی را هماهنگ كند.

تیم ملی زنان كشورمان قرار است آذر ماه سال جاری در رقابتهای هندبال قهرمانی آسیا در كره جنوبی شركت كند.

نوری گفت:به زودی به منظور معرفی رسمی این مربی نشستی با اصحاب رسانه برگزار خواهد شد تا وی برنامه هایش را برای تیم ملی هندبال زنان تشریح كند.

ورزشی **1828**1440



:: برچسب‌ها: خورشید , نیکون , سنگ ,
:: بازدید از این مطلب : 414
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

"اگر مردم کشورم به من احتیاج داشته باشند، تو به من کمک خواهی کرد که وظیفه ام را انجام دهم."

آنگ سان سوچی، رهبر دمکراسی خواهان برمه ۲۴ سال پس از آنکه خاک بریتانیا را برای پیوستن به جنبش دمکراسی خواهی به مقصد برمه ترک کرد، بار دیگر به این کشور سفر کرده است. مایک وولریج، خبرنگار روابط خارجی بی‌بی‌سی سال های زندگی او در بریتانیا را مرور کرده است؛ جایی که او تحصیل و ازدواج کرد:

آنگ سان سوچی می گوید که پس از نزدیک به ربع قرن، دوباره به بریتانیا آمده است که "دوستان قدیمی اش را ببیند و محل های قدیمی را از نو کشف کند" و امیدوار است که غم بر آن سایه نیاندازد.

قطعا لحظاتی هست که یادآوری آنها برای او غمگین کننده خواهد بود؛ لحظاتی که او و همسر فقیدش، مایکل آریس در بریتانیا با هم گذراندند.

آقای آریس در سال ۱۹۷۲ با خانم سوچی ازدواج کرد و در سال ۱۹۹۹ زمانی که همسرش در حبس به سر می برد، بر اثر ابتلا به سرطان درگذشت.

دولت برمه سال ها درخواست آقای آریس را برای صدور اجازه سفر به برمه و دیدن همسرش رد کرد.

دولت نظامی برمه به خانم سوچی گفته بود که می تواند برای دیدن همسر در حال احتضارش در آکسفورد، به بریتانیا سفر کند، اما او بر این باور بود که دیگر به او اجازه بازگشت به برمه داده نخواهد شد و رفتن او به بریتانیا به معنای تبعید همیشگی او خواهد بود.

مایکل آریس حس وظیفه شناسی همسرش را برای خدمت به وطن و مردمش درک می کرد. خانم سوچی در آغاز زندگی مشترک شان در نامه ای به همسرش نوشته بود: "اگر مردم کشورم به من احتیاج داشته باشند، تو به من کمک خواهی کرد که وظیفه ام را انجام دهم."

'فرزند وظیفه‌شناس'

با رفتن به برمه در سال ۱۹۸۸ جدایی میان خانم سوچی و همسر و فرزندانش آغاز شد

با رفتن به برمه در سال ۱۹۸۸ جدایی میان خانم سوچی و همسر و فرزندانش آغاز شد. کیم و الکساندر، فرزندان خانم سوچی چند باری به برمه سفر کردند و مادرشان را دیدند.

خانم سوچی برای مراقبت از مادر بیمارش به برمه رفت و سپس در آنجا به صف مبارزان دمکراسی خواهی پیوست و زمانی که چهره های اصلی جنبش از او خواستند که رهبری جنبش را برعهده گیرد، وظیفه خود دانست که در کشورش بماند.

او در سال ۱۹۶۰ همراه مادرش برمه را به مقصد هند ترک کرده بود؛ جایی که مادرش به عنوان سفیر برمه در دهلی منصوب شده بود.

خانم سوچی که آن زمان ۱۴ ساله بود، تحصیلات ابتدایی خود را در دهلی به پایان برد و برای ادامه تحصیل در رشته های فلسفه، علوم سیاسی و اقتصاد راهی آکسفورد شد.

ان پاسترناک - اسلیتر، همکلاسی او در دانشگاه در گفت و گویی که دو سال پیش با او کردم، خاطره نخستین روزی که خانم سوچی را در کالج دیده بود را به یاد آورد و گفت: "دختر زیبایی را در آن سوی اتاق دیدم و با خود گفتم که 'چه دوست داشتنی است'. دامن محلی و بلوز تنگ و بی آستینی پوشیده بود، موهایش را دم اسبی بسته بود و طره ای از موهایش را بر روی پیشانی ریخته بود؛ با صورتی زیبا و چشمانی درخشان، بسیار چمشگیر به نظر می رسید. همیشه پاکیزه بود و شاخه گلی در موهایش داشت."

زمانی که خانم سوچی در آکسفورد مشغول به تحصیل بود، پاتریشیا گور-بوث که همسرش سفیر بریتانیا در برمه بود، به نوعی "سرپرست غیررسمی" او محسوب می شد.

او می گفت: "در تعطیلات دانشگاه، او به خانه ما می آمد و در آپارتمان بالای خانه اقامت می کرد و به عنوان عضوی از خانواده ما، فرزند وظیفه شناسی بود."

آنگ سان سوچی، از طریق دوستان مشترکی با مایکل آریس آشنا شد که پژوهشگر فرهنگ تبتی بود. پس از مدتی که خانم سوچی در نیویورک زندگی کرد، رابطه این دو آغاز شد.

فرهمند و مصمم

خانم سوچی برای ادامه تحصیل در رشته های فلسفه، علوم سیاسی و اقتصاد راهی آکسفورد شد

مراسم عروسی آنگ سان سوچی و مایکل آریس در خانه گور -بوث برگزار شد.

خانم گور -بوث که اکنون در قید حیات نیست، در مستندی رادیویی که دو سال پیش درباره خانم سوچی ساختم، گفت: "خاله او (خانم سوچی) که سنت های مراسم بودایی ها را می دانست برای کمک آمده بود و دوستی دیگری لباس عروسی او را که تلفیقی از لباس های سنتی برمه و اروپایی بود، دوخت."

"راهبی بودایی سرود می خواند و مراسم به طور کامل از جمله چرخیدن به دور آتش و خوردن کوفته برنجی برگزار شد."

آنها زندگی مشترک شان را در آکسفورد آغاز کردند. خانم سوچی همانطور که در پیش از ازدواج برای دانشجویان دیگر برجسته بود، پس از ازدواج هم همانطور بود. دوستانش درباره شخصیت فرهمند و مصمم او صحبت می کردند و همسرش به او افتخار می کرد و حامی اش بود.

تانت میونت -یو، نوه یو تانت، دبیرکل سابق سازمان ملل متحد که اهل برمه بود، بارها به دیدار خانواده خانم سوچی در آکسفورد رفت.

او می گوید: "ما می نشستیم و چای می نوشیدم و ساعت ها درباره تاریخ برمه و شرایط روز کشور صحبت می کردیم."

خانم سوچی حالا دوباره به بریتانیا سفر کرده است؛ جایی که در آن بالید، ازدواج کرد و خانواده تشکیل داد، اما یک چیز مشخص است، برمه چه آن موقع و چه هر زمان دیگر همیشه در ذهن او بوده است.



:: برچسب‌ها: باند , ایتالیا , نشان ,
:: بازدید از این مطلب : 403
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرانسوی ' لو ویف'، رانات كوزمین،‌ مشاور دادستان شهر كیف در این باره گفت: دادگاه به اندازه كافی اسنادی دارد كه می توان تیموشنكو را مورد محاكمه قرار داده و علیه وی حكم لازم را صادر كند.

این قاضی اوكراینی گفت: شاهدان اعلام كردند كه تیموشنكو قتل این نماینده مجلس را برنامه ریزی و در زمینه مالی حمایت كرده است.

بنابراین گزارش،قتل این نماینده كه با نخست وزیر اختلاف نظر شدیدی درخصوص ماجرای واردات گاز روسیه به اوكراین داشته، در سال 1996 به ضرب گلوله در'فرودگاه دونستك'صورت گرفته است.

مترجمام**1502**



:: برچسب‌ها: خام ,
:: بازدید از این مطلب : 412
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش ایرنا جراد آراد در حاشیه نشست عصر روز سه شنبه شورای امنیت در جمع خبرنگاران افزود : با توجه به گزارش امروز رابرت مود فعالیت ناظران سازمان ملل در سوریه همچنان ادامه می یابد.

وی افزود : رابرت مود تاكید كرد در زمان حاضر با توجه به عدم امنیت در سوریه فعالیت ناظران به صورت موقت تعطیل شده است.

نماینده دائم فرانسه خاطر نشان كرد انتظار می رود شورای امنیت بعد از گزارش رسمی فرمانده ناظران سازمان ملل در سوریه، اعضای این شورا به یك اجماع نظر در خصوص تحولات آن كشور برسند.

وی در عین حال تاكید كرد بعید است نشست امروز شورای امنیت منجر به صدور قطعنامه علیه دولت دمشق شود.

در زمان حاضر نشست امروز شورای امنیت سازمان ملل در مورد تحولات مربوط به سوریه پشت درهای بسته آغاز شده است.

اخبار تكمیلی متعاقبا منتشر می شود.

اروپام 1908



:: برچسب‌ها: بریتانیا , هاوایی , زمستان ,
:: بازدید از این مطلب : 367
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack
کاترین اشتون و سعید جلیلی

کارشناسان می‌گویند برپایی نشست بعدی میان خانم اشتون و آقای جلیلی را نمی توان از حالا قطعی دانست

کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از ادامه مذاکرات با ایران خبر داده و گفته است که این مذاکرات سوم ژوئیه در سطح کارشناسان فنی در استانبول برگزار خواهد شد.

او گفت این مذاکرات ابتدا میان کارشناسان هسته‌ای برگزار خواهد شد و سپس میان معاونان هیات‌های مذاکره‌کننده دیدار صورت خواهد گرفت و در صورت موفقیت این دیدارها، دیداری میان سعید جلیلی و او صورت خواهد گرفت.

سعید جلیلی، مذاکره کننده ارشد ایران نیز با جدی خواندن مذاکرات گفت در این مذاکرات، سیاست‌های ایران را تببین کرده و تاکید کرده که غنی سازی حق مسلم ایران است.

او گفت بهانه‌ای برای توقف فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران وجود ندارد.

آقای جلیلی گفت "ما اعلام کردیم که اگر گفتگو ها بخواهد موفق باشد و باید جلسات کارشناسی تشکیل شود و این جلسات می تواند دیدگاه ایران و ۶ کشور را به همدیگر نزدیک کند."

او افزود ایران پنج محور مشخص را برای گفت و گوها پیشنهاد داده و ما از اینکه ۱+۵ نظر ایران را برای برگزاری جلسات کارشناسی قبول کرده، استقبال می کنیم.

"پاسخ جدی"

خانم اشتون در سخنان خود در باره مذاکرات مسکو افزود در جریان این مذاکرات، اولین "پاسخ جدی" را از ایران دریافت کردیم و جهت صحیح حرکت ترسیم شد تا کارشناسان، در مورد جزئیات مسایل فنی گفت و گو کنند.

خانم اشتون تاکید کرد که انتخاب با ایران است و ما انتظار داریم که این کشور تمایل خود را برای (حل مسایل) از طریق دیپلماسی نشان دهد.

کارشناسان می‌گویند برپایی نشست بعدی میان خانم اشتون و آقای جلیلی را نمی توان از حالا قطعی دانست و این به موفقیت مذاکرات کارشناسان فنی و معاونان وابسته است.

خانم اشتون همچنین گفته است که "مذاکرات امروز، دشوار، مفصل و رک و راستی بوده اما هنوز شکاف‌های چشمگیری وجود دارند."

پیش از اظهارات خانم اشتون، دیپلمات‌های غربی به خبرگزاری‌های بین‌المللی گفته‌ بودند که ایران و گروه ۱+۵ در پایان دومین روز مذاکرات اتمی خود در مسکو به پیشرفتی دست نیافته‌اند.

مذاکرات مسکو - روز دوم

دومین روز مذاکرات در مسکو در حالی برگزار شده که دو طرف بر حفظ مواضع خود تاکید داشته اند

حداقل انتظار قدرت های غربی از ایران در این دور از مذاکرات، متوقف کردن غنی سازی اورانیوم در سطح ۲۰ درصد بوده است که گفته می شود نمایندگان ایران با آن موافقت نکرده اند.

گزارش ها حاکی از آن است که نمایندگان ایران در جریان مذاکرات گفته اند که گروه ۱+۵ باید حق غنی سازی اورانیوم را برای ایران به رسمیت بشناسد، اما اعضای این گروه بر لزوم اجرای قطعنامه های شورای امنیت تأکید داشته اند که بر توقف تمام فعالیت های مرتبط با غنی سازی اورانیوم در ایران دلالت دارد.

ایران در جریان مذاکرات مسکو درخواست هایی را در موارد غیر مرتبط با پرونده اتمی این کشور هم مطرح کرده اند.

مذاکرات در دومین روز از نشست هسته ای ایران و گروه ١+٥ در مسکو امروز سه شنبه ٣٠ خرداد (١٩ ژوئن) در دو نوبت برگزار شد.

پیش از برگزاری نوبت اول مذاکرات، معاون سرپرست مذاکرات هسته ای ایران گفت که انتظار می رود گروه ١+٥ نظر خود را در مورد پیشنهادهای ایران از جمله ادامه غنی سازی اورانیوم را ابراز دارد و نماینده روسیه شکست این دور از مذاکرات را منتفی دانسته بود.

در آستانه برگزاری دومین روز از نشست هسته ای ایران و گروه ١+٥ خبرگزاری مهر گزارش کرد که علی باقری، معاون دبیرشورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی، گفته است که در این مرحله از گفتگوها، گروه ١+٥ "موضع خود در باره پیشنهادات ایران و مشخصا در باره موضوع حق غنی سازی ایران اعلام می کند."

در حالیکه کشورهای گرون ١+٥ از ایران خواسته اند تا غنی سازی اورانیوم را تا زمان جلب اطمینان جامعه جهانی در مورد صلح آمیز بودن برنامه های اتمی این کشور متوقف کند، مقامات جمهوری اسلامی تاکید داشته اند که ایران به عنوان امضاکننده پیمان منع گسترش جنگ افزارهای هسته ای، از حق غنی سازی اورانیوم برای مصارف صلح آمیز برخوردار است.

مرحله جدید مذاکرات هسته ای ایران و گروه ١+٥ به میزبانی روسیه روز گذشته در مسکو برگزار شد و هیات ایرانی به ریاست سعید جلیلی، دبیر شورای امنیت ملی و سرپرست مذاکرات هسته ای جمهوری اسلامی در آن شرکت کرد.

آقای باقری گفته است که در مذاکرات روز گذشته، ایران پیشنهادهای خود "برای ورود به یک فاز جدید در مذاکرات مشروح را اعلام کرده و همچنین پیشنهادهای آنان [١+٥] نیز در چارچوب قانون نقد شد و باید منتظر بود تا ١+٥ موضع خود را اعلام کند."

روز اول مذاکرات

در دومین روز از مذاکرات ایران انتظار دارد طرف مقابل نظر خود را در مورد پیشنهادهای این کشور ابراز دارد

وی افزود که پیشنهادهای ایران "و نقد آنچه که طرف مقابل به عنوان پیشنهاد ارائه کرده بود" مورد توجه گروه ١+٥ قرار گرفت.

'مذاکرات شکست نخورده'

در آستانه آغاز روز دوم مذکرات، خبرگزاری فارس گزارش کرد که آقای باقری با سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه و نماینده روسیه در مذاکرات دیدار و گفتگو کرده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، آقای ریابکوف گفته بود که انتظار ندارد مذاکرات روز سه شنبه بدون حصول هیچ نتیجه ای، به شکست منجر شود.

آقای ریابکوف گفته است که مواضع هر دو طرف "دشوار و مصالحه بین آنها سخت است" اما در عین حال افزوده است: "فکر نمی کنم مذاکرات به شکست انجامیده باشد و حتما نتیجه ای معقول به دست خواهد آمد."

در مقایسه با کشورهای غربی عضو ١+٥، روسیه و چین مواضع معتدل تری در قبال برنامه های اتمی ایران اتخاذ کرده و بر یافتن راه حلی مسالمت آمیز برای این مساله تاکید نهاده اند اما از ایران خواسته اند مصوبات شورای امنیت سازمان ملل را به اجرا بگذارد.

اوباما و پوتین

منابع روسی از "هماهنگی" مواضع پوتین و اوباما در قبال ایران خبر داده اند

روز سه شنبه، به نقل از منشی مطبوعاتی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، گزارش شد که در مذاکرات آقای پوتین و باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در حاشیه اجلاس گروه ٢٠، مشخص شد که مواضع دو کشور در قبال ایران و سوریه اساسا "هماهنگ" است.

سازمان ملل با تصویب قطعنامه هایی شامل یک رشته تحریم های بین المللی، از ایران خواسته است ضمن متوقف کردن غنی سازی اورانیوم، برای کسب اطمینان جامعه بین المللی از صلح آمیز بودن برنامه های هسته ای خود، با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری کامل و شفاف داشته باشد اما جمهوری اسلامی، این قطعنامه ها را غیرقانونی دانسته و رد کرده است.

روز اول مذاکرات مسکو در حالی خاتمه یافت که اکثر ناظران نسبت به نزدیک شدن مواضع دو طرف ابراز تردید می کردند.

در این دور از مذاکرات، گروه ١+٥ از ایران خواسته است تا غنی سازی اورانیوم تا ٢٠ درصد را متوقف و ذخیره این نوع اورانیوم را به خارج صادر کند، غنی سازی در سایت فردو در نزدیکی قم را متوقف سازد و به آژانس بین المللی انرژی اتمی اجازه بازرسی از مراکز مورد نظر آژانس را بدهد.

جمهوری اسلامی هنوز این خواست ها را نپذیرفته و در مقابل بر ادامه غنی سازی اورانیوم تاکید داشته و از کشورهای غربی خواسته است تا تحریم هایی را که علیه ایران به اجرا گذاشته اند لغو کنند.

قرار است از اول ماه ژوئیه - یازده روز دیگر - تحریم نفتی اتحادیه اروپا علیه ایران نیز به اجرا گذاشته شود.

در ماه های اخیر، اعمال تحریم های نفتی و بانکی کشورهای غربی باعث تعمیق مشکلات اقتصادی ایران از جمله سقوط ارزش پول ملی و رشد شتابان نرخ تورم شده در حالیکه تا کنون، انتظار مقامات ایرانی برای بروز هرج و مرج در بازارهای نفتی و مجبور شدن کشورهای مصرف کننده به لغو تحریم ها به تحقق نپیوسته است.

با توجه به شرایط اقتصادی و در حالیکه برخی مقامات اسرائیلی از احتمال حمله نظامی برای ضربه زدن به برنامه های اتمی ایران سخن گفته اند و ایالات متحده هم گفته است هیچ گزینه ای را برای متوقف کردن این برنامه ها منتفی نمی داند، شکست مذاکرات مسکو می تواند اوضاع را پیچیده تر کند.



:: برچسب‌ها: بریتانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 458
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش گروه اخبار شب ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ، محمود احمدی‌نژاد كه صبح امروز (سه شنبه) به وقت محلی به منظور دیدار و گفتگو با اوو مورالس رییس‌جمهور بولیوی وارد این كشور شده بود، پس از بحث و بررسی در خصوص چگونگی توسعه روابط و مناسبات همه جانبه میان دو كشور، با بدرقه رسمی همتای بولیویایی خود این كشور را به منظور شركت در اجلاس توسعه و محیط‌ زیست، به مقصد ریودوژانیرو در كشور برزیل ترك كرد.

**1536**



:: برچسب‌ها: موزه ,
:: بازدید از این مطلب : 396
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack
یوسف رضا گیلانی، نخست‌وزیر پاکستان

حزب مردم در مجلس پاکستان دارای اکثریت است و می‌تواند جانشین آقای گیلانی را انتخاب کند

دیوان‌عالی پاکستان از یوسف رضا گیلانی، نخست‌وزیر این کشور سلب صلاحیت کرده است.

با رای این دیوان، آقای گیلانی صلاحیت نخست‌وزیری و عضویت در مجلس این کشور را از دست می‌دهد.

دیوان عالی پاکستان، که بالاترین مرجع قضایی این کشور است، در رای خود گفته است که آقای گیلانی "دیگر نخست وزیر پاکستان نیست."

حزب مردم پاکستان، حزب حاکم در این کشور که برای بررسی این موضوع اقدام به تشکیل نشستی اضطراری کرده، از اعضای خود خواسته تا خویشتن داری نشان دهند.

این حزب گفته است که پس از مشورت با شرکای دولت ائتلافی، در این باره تصمیم گیری خواهد کرد.

بحران جدید پاکستان، محمد وزیری - بی‌بی‌سی

حکم دادگاه عالی پاکستان مبنی بر عدم صلاحیت یوسف رضا گیلانی، پاکستان را بار دیگر وارد بحران کرده است. از نظر تکنیکی با این رای دادگاه، پاکستان دارای قوه مجریه نیست و هر چه زودتر آصف علی زرداری رئیس جمهوری این کشور باید شخصی را برای تصدی این پست معرفی کند تا پس از انجام تشریفات او از پارلمان رای اعتماد درخواست کند؛ رای اعتمادی که می تواند با مخالفت احزاب اپوزیسیون مواجه شود.

در این رابطه چند نکته مهم دیگر نیز وجود دارد یکی اینکه آقای زرداری یکی از مهمترین حامیان خود را دستکم در صحنه فعال سیاسی کشور از دست داده است. با این رای، آینده سیاسی آقای گیلانی در عرصه سیاسی پاکستان با مشکلاتی روبرو خواهد شد.

اما شاید مهمترین نکته این باشد که بر اساس رای دادگاه عالی، آقای گیلانی از ۲۶ آوریل یعنی زمانی که رای دادگاه در مورد پرونده "اهانت" صادر شد، عدم شایستگی پست نخست وزیری نداشته است. این نکته بالقوه می تواند تصمیمهای گرفته شده در این زمان از سوی او را به عنوان نخست وزیر و رئیس دولت با ابهاماتی روبرو کند.

حزب مردم در مجلس پاکستان دارای اکثریت است و می‌تواند جانشین آقای گیلانی را انتخاب کند.

گروهی از تحلیلگران می‌گویند اقدام دیوان عالی پاکستان می تواند، بحران سیاسی این کشور را بیش از پیش شدت بخشد.

برخی از ناظران بر این باورند که در درگیری و کشمکش میان دولت و قوه قضائیه، ارتش با نفوذ این کشور از قوه قضائیه حمایت می کند.

منتقدان می گویند اقدامات قوه قضاییه به تضعیف دولت و تقویت ارتش منجر شده است.

دو ماه پیش دیوان عالی رسما یوسف رضا گیلانی را به دلیل عدم اجرای دستور قضایی برای از سر گیری پیگرد آصف علی زرداری، رئیس جمهوری، به اهانت به دادگاه متهم کرد.

آقای گیلانی این اتهام را رد کرده و وکلای مدافع او گفته‌اند که آقای زرداری به اعتبار سمت خود از مصونیت در برابر پیگرد قضایی برخوردار است.

حکم دیوان عالی به پرونده پولشویی علیه آقای زرداری در دادگستری سوئیس ارتباط دارد و قضات دیوان عالی خاطرنشان کرده‌اند که تنها راه آقای گیلانی برای جلوگیری از صدور حکم محکومیت، اجرای دستور یک دادگاه سوئیسی برای ادامه پیگرد رئیس جمهوری پاکستان است.

"پرونده اتهامی"

پرونده اتهامی علیه نخست وزیر پاکستان به قانون فرمان عفو رئیس جمهوری وقت پاکستان در سال ۲۰۰۷ ارتباط دارد که با تصویب آن، پیگیری تعداد قابل توجهی پرونده های مربوط به اتهامات فساد مالی از جمله علیه شماری از سیاستمداران و مقامات سابق پاکستان متوقف شد.

این فرمان کوتاه مدتی قبل از کناره گیری ژنرال پرویز مشرف، رئیس جمهوری وقت پاکستان، و در تلاش برای برقراری آشتی ملی و ورود تعدادی از سیاستمداران سابق به صحنه فعالیت های سیاسی صادر شد.

آصف علی زرداری، همسر بی نظیر بوتو، نخست وزیر اسبق پاکستان و رهبر حزب مردم، از جمله کسانی بود که فرمان عفو شامل آنان شد.

دیوان عالی پاکستان در سال ۲۰۰۹ فرمان عفو آقای زرداری را کان لم یکن اعلام کرد و دستور پیگرد مجدد رئیس جمهوری به اتهام پولشویی با استفاده از حساب بانکی در سوئیس را صادر کرد.



:: برچسب‌ها: واشنگتن , دختر ,
:: بازدید از این مطلب : 421
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش ایرنا ،پس از انتخابات یكشنبه گذشته و عدم رای كافی برای تشكیل دولت غیر ائتلافی، یونان برای تشكیل دولت نجات ملی تلاش می كند.

حزب راستگرای دمكراسی نوین به رهبری 'اندونیس ساماراس'، حزب سوسیالیست پاسوك به رهبری 'اونگلوس ونیزلوس' و حزب چپ دمكراتیك به رهبری' فوتیس كوولیس' در تلاش برای تشكیل دولت نجات ملی با محوریت حزب راستگرای محافظه كار دمكراسی نوین هستند.

حزب دمكراسی نوین در انتخابات یكشنبه گذشته با اختصاص 29 درصد آرا 129 كرسی، حزب سوسیالیست پاسوك با اختصاص 12 درصد كل آرا 33 كرسی و حزب چپ دمكراتیك با اختصاص 7 درصد آرا 17 كرسی پارلمان 300 نفری یونان را به خود اختصاص دادند.

چنانچه دولت نجات ملی با حمایت این سه حزب تشكیل گردد، دولت جدید یونان از حمایت 179 نماینده پارلمان برخوردار خواهد شد.

' اونگلوس ونیزلوس' پس از دیدار روز سه شنبه خود با ' اندونیس ساماراس ' و فوتیس كوولیس' ابراز امیدواری كرد كه دولت نجات ملی تا ظهر چهارشنبه با حمایت سه حزب تشكیل گردد.

وی مذاكرات خود با ' اندونیس ساماراس' رهبر حزب راستگرای دمكراسی نوین و' فوتیس كوولیس' رهبر حزب چپ دمكراتیك را بسیار خوب و سازنده قلمداد و ابراز امیدواری نمود كه دولت جدید با ارایه برنامه كاری خود ، زمینه را برای تغییر شرایط سخت توافقنامه بسته كمك مالی اتحادیه اروپا را فراهم آورد.

بر اساس شرایط خواسته شده توسط تروئیكا برای اعطای وام 130 میلیارد یورویی دولت یونان مواظف گردیده ، ظرف سه سال آینده تعداد 150 هزار نفر از كاركنان دولت را اخراج، حقوق و مزایا را كاهش، ساختار مالیاتی را عوض و تعداد زیادی از شركت های دولتی را به بخش خصوصی واگذار كند.

فوتیس كوولیس نیز پس ازاین دیدار گفت، مهم این است كه در كشور دولتی با حضور افراد صادق و كار آمد تشكیل گردد و تمام تلاش خود را برای تغییر شرایط خواسته شده در توافقنامه بسته كمك مالی اتحادیه اروپا، بانك جهانی و صندوق بین المللی پول بكار گیرد.

'اندونیس ساماراس' رهبر حزب محافظه كار دمكراسی نوین دیدار و مذاكرات خود با رهبران حزب سوسیالیست پاسوك و حزب چپ دمكراتیك را سازنده و خوب توصیف و ابراز امیدواری كرد كه بزودی دولت نجات ملی با همكاری سه حزب تشكیل گردد.

وضعیت بحرانی یونان باعث شده كه حزب راستگرای دمكراسی نوین، حزب سوسیالیست پاسوك و حزب چپ دمكراتیك كه دارای اختلافات شدید سیاسی در طی سال های زیادی دراین كشور در مورد نحوه اداره كشور بوده اند، هم اكنون برای اولین بار جهت تشكیل دولت نجات ملی به همكاری و تفاهم رو آورند.

**2170**1368**



:: برچسب‌ها: تابستان , نیویورک , کالیفرنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 430
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

وی كه در پاسخ به سوالاتی در خصوص میزان توصیه پذیری قضات و استقلال آنان و وجود انحراف در دادرسی ها توضیح می داد اظهار داشت :تدابیر ویژه ای بكار گرفته ایم تا برحسب قانون به جرم برخی قضات متخلف رسیدگی شود و ما این برخوردها را تشدید كرده ایم.

رئیس قوه قضاییه تاكید كرد كه اغلب قضات دستگاه قضایی كشور شریفند و در برابر پیشنهاداتی كه شاید به آنان داده شود ایستادگی می كنند و شرافتمندانه و با كمترین امكانات مشغول خدمتند.

آیت الله لاریجانی گفت توقع ما این است كه حتی یك مورد تخلف هم در دستگاه قضایی نباشد اما بهرحال گاهی تخلفی رخ می دهد چرا كه قضات در مسیر خطرات بزرگ و عظیم هستند.

وی تصریح كرد قوه قضاییه بنا دارد فراتر از وظایفی كه برعهده دارد در خدمت مردم باشد تا مشكلات آنان بهتر و سریعتر حل شود.

متن كامل این گفت و گو متعاقبا ارسال می شود.

1547



:: برچسب‌ها: هاوایی , بچه ها ,
:: بازدید از این مطلب : 375
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 خرداد 1391 | نظرات ()