نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، امیرسرتیپ 'احمدرضا پوردستان 'روز شنبه در مراسم اختتامیه سومین جشنواره 'حدیث ارتش' اظهار داشت: در جنگ هایی مانند جنگ اول خلیج فارس تجهیزات اهمیت داشت اما بعدها مشخص شد كه موضوعات دیگری نیز در صحنه نبرد تعیین كننده هستند.

وی افزود: نیروی انسانی برای این كه بتواند در جنگ ها تاثیرگذار باشد باید از توان معنوی برخوردار باشد و با باورها و عقاید خود بجنگد.

وی با یادآوری شكست رژیم صهیونیستی در جنگ 22 روزه و 33 روزه، گفت: در این جنگ ها، حزب الله لبنان و گردان های عزالدین قسام حماس تسلیحات زیادی نداشتند اما به دلیل برخورداری از عقیده و باور توانستند به پیروزی برسند.

وی تصریح كرد: در دفاع مقدس نیز رزمندگان ما با اعتقاداتشان می جنگیدند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: بشریت منتظر آمدن منجی است تا جهان را پر از عدل و داد كند و وظیفه ما این است كه با افزایش قابلیت های معنوی، خود را مهیای ظهور حضرت ولی عصر (عج) كنیم.

سیام**2022**9132**1572



:: برچسب‌ها: اسکاتلند , جشنواره ,
:: بازدید از این مطلب : 194
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش ایرنا از شركت بازرسی كیفیت و استاندارد ایران (ISQA)، آزمون انجام شده روی اتوبوس شهری آزمون انطباق موتور روی اتاق نامیده می شود كه از سری آزمون های اجباری استاندارد ECE R49 است.

موتور این اتوبوس كه آرین نام دارد با حداكثر توان تولیدی 228 كیلو وات و حداكثر گشتاور تولیدی 1550 نیوتن متر دارای استاندارد یورو 3 بوده كه با كاربری حمل مسافران داخل فرودگاه ها و خطوط سریع السیر شهرستان ها به بازار عرضه می شود.

لازم به ذكر است كه آزمایشگاه خودروی سنگین شركت بازرسی كیفیت و استاندارد ایران قبلا اقدام به انجام آزمون روی خودروهای دیزلی سنگین با كاربری حمل بار كرده بود، اما خودرویی با این مشخصات (طول 14 متر) برای اولین بار تحت آزمون قرار گرفت.

اقتصام**3917**1594



:: برچسب‌ها: د , رودخانه ,
:: بازدید از این مطلب : 256
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

یكی از موضوع هایی كه آینده اقتصادی و مالی در ایالات متحده را به عنوان بزرگترین اقتصاد جهان تهدید می كند، بحث بدهی های ملی این كشور است كه میزان آن حتی فراتر از تولید ناخالص داخلی آمریكا شده است. به همین دلیل كارشناسان اقتصادی اعتقاد دارند در صورتی كه فكری برای تعدیل و كاهش این بدهی ها نشود آینده ای سخت برای آمریكا و دلار قابل تصور است كه نتیجه آن فروپاشی پایه های لرزان هژمونی آمریكا خواهد بود.

این یك اصل كاملا آشكار است كه هرگاه مخارج فرد، خانواده، دولت و كشوری از درآمد آن فراتر می رود، چاره ای به جز كسب درآمد برای جبران این كمبود و داشتن بنیه مالی برای ادامه برنامه ها وجود ندارد. در سال های اخیر در آمریكا نیز همین اتفاق افتاده است، یعنی درآمد پایین، دولت را محبور می كند تا تن به دریافت بدهی به منظور پوشش كسری بودجه ناشی از هزینه های هنگفتش بدهد. یكی از استفاده‌های این بدهی به این صورت است كه این بدهی معمولا به شكل سهام جدید در بازار آزاد فروخته شود. فدرال رزرو نیز این بدهی را به وجه نقد تبدیل كرده و آن را به دولت وام می‌دهد یا می فروشد. این دلارها هم برای خرید سهام و هم ایجاد دلارهای بیشتر استفاده می شود. از آنجاكه ضریب تكاثر خلق پول در آمریكا بالاست، باعث بالا رفتن حجم پایه پولی و تحرك بیشتر پولی(به صورت كاذب) می شود. در واقع، تزریق این پول اثراتی چندبرابری بر كل اقتصاد گذاشته و به نوعی زمینه كاذب برای خرج كردن ایجاد می كند.

**نگاهی گذرا به گذشته و حال بدهی ملی آمریكا

-------------------------------------------------------

دولت آمریكا از بدو تاسیس ایالات متحده بدهی داشته است. استقراض دولتی اگر بجا و درست استفاده شود، می‌تواند اقتصاد را از ركود خارج كند. بدهی ملی آمریكا در بدو تاسیس كمك كرد تا این كشور پیوستگی خود را حفظ كند. 'الكساندر هامیلتون' با ترغیب كنگره قبول كرد تا در ازای انتقال پایتخت از فیلادلفیا به واشنگتن، بدهی سرزمین‌های مستعمره را متقبل شود. بدهی ملی آمریكا در سال 1860 پایین‌تر از سال 1791 بود چون در بیشتر آن سال‌ها به دلیل كاهش هزینه‌ها به جای كسر بودجه، مازاد بودجه وجود داشت. نخستین افزایش چشمگیر این بدهی بعد از جنگ‌های داخلی اتفاق افتاد. بدهی‌ها كه در سال 1860 فقط 65 میلیون دلار بود، در سال 1863 به یك میلیارد و پس از جنگ به 2.7 میلیارد دلار رسید، اما، این رقم كه تا پایان قرن در نوسان بود، به هنگام شركت آمریكا در جنگ جهانی اول به 22 میلیارد بالغ گردید. شركت در جنگ جهانی دوم، رقم آن را از 51 میلیارد دلار سال 1940 به 260میلیارد دلار در پایان جنگ بالا برد.

رشد بدهی دولت آمریكا تا سال های دهه 1980 نزدیك به نرخ تورم باقی ماند و سپس بار دیگر شروع به افزایش كرد و بین سال های 1980 تا 1990 بیش از سه برابر شد. در پایان سال 2005 بدهی دولتی به 7.9 تریلیون دلار رسید كه حدود 8 برابر بدهی سال 1980 شده بود. بدهی ملی آمریكا در دوران ریاست جمهوری 'رونالد ریگان' در سال های دهه 1980 به سطح یك هزار میلیارد(یك تریلیون) دلار رسید.

بدهی های فدرال دولت آمریكا از ابتدای قرن 20 آغاز شد كه كمتر از 10 درصد تولید داخلی آمریكا را تشكیل می داد و در خلال جنگ جهانی اول تا 30 درصد بالا رفت، اما بعد از آن تا سال 1929 (سال ركود بزرگ) به 16 درصد تولید ملی آمریكا كاهش یافت و بعد از بحران به حدود 40 درصد رسید.

در خلال جنگ جهانی دوم نیز میزان بدهی آمریكا به بیش از 120 درصد تولید این كشور رسید، اما بازهم تا سال 1974 كم شد. تا سال 2000 این میزان فراز و نشیب داشت تا اینكه در سال 2001 تا 56 درصد تولید ملی كاهش یافت. در سال 2008 این نرخ به 70 درصد و در سال 2011 به 102 درصد تولید ملی آمریكا رسید. اكنون بدهی ملی آمریكا كه از مرز 15 تریلیون دلار گذشته است. گفته می شود در سال 2015 میلادی از 23 تریلیون دلار نیز عبور می كند. هر روز حدود 4 میلیارد دلار بر میزان بدهی های عمومی آمریكا افزوده می شود. روند به صورتی بوده است كه حجم این بدهی ها در سال 2012 به نقطه بسیار بحرانی رسید. به این معنی كه حجم این بدهی ها به بیشتر از كل درآمد ناخالص ملی شد.

به نوشته آسوشیتدپرس كارشناسان تاكید كردند رسیدن به چنین نقطه‌ایی به معنای آن است كه آمریكا در سال 2012 هرچه درآمد ملی داشته باید صرف بدهی‌های خود كند. آنها این بدهی را مانند سرطان می دانند كه آمریكا را از درون متلاشی می كند.

**بزرگترین طلبكاران آمریكا

-----------------------------

اكنون میزان بدهی‌های آمریكا به بیش از 15 هزار میلیارد(15 تریلیون) دلار افزایش یافته كه بیش از 55 درصد آنها به كشورهای خارجی بود و حدود 45 درصد آن نیز در اختیار بخش ها و نهادها و وزارتخانه‌های داخلی ایالات متحده است.

شبكه خبری سی.ان.بی.سی، طلبكاران اصلی دولت ایالات متحده را اینگونه برمی شمرد( البته اعداد به صورت دقیق نیامده و به صورت تقریب بیان شده است):

فدرال ریزرو و طلبكاران وابسته به دولت بیش از 6300 میلیارد دلار، چین 1130 میلیارد دلار، سرمایه گذاران و بخش های خصوصی 1100 میلیارد دلار، ژاپن 1030 میلیارد دلار، صندوق‌های حقوقی و بازنشستگی 840 میلیارد دلار، صندوق های دوجانبه ‌650 میلیارد دلار، حكومت های ایالات 480 میلیارد دلار، بریتانیا 420 میلیارد دلار، شركت های‌ امانی 280 میلیارد دلار، شركت های بیمه 250 میلیارد دلار، صادركنندگان نفت 230 میلیارد دلار، برزیل 206 میلیارد دلار، مراكز بانكی حوزه كاراییب 180 میلیارد دلار، تایوان 140 میلیارد دلار، سوییس110 میلیارد دلار. روسیه، هنگ كنگ و كانادا از دیگر طلبكاران آمریكا البته در مقیاسی پایین‌تر هستند.

**تفسیرهایی متفاوت از میزان بدهی‌ها

--------------------------------------------

در مورد میزان واقعی این بدهی ها كارشناسان تحلیل های متفاوتی ارائه می كنند. وبسایت usgovernmentspending در مورد بدهی های دولتی آمریكا می نویسد: میزان بدهی‌های دولت آمریكا در سال‌های ریاست جمهوری اوباما به شرح زیر بوده‌است؛ سال 2008 '10 تریلیون دلار'، سال 2009 '11.9 تریلیون دلار'، سال 2010 '13.5 تریلیون دلار'، سال 2011'14.8 تریلیون دلار'، سال 2012 '16.4 تریلیون دلار' و در سال 2013 به '17.5 میلیارد دلار' خواهد رسید.

وبسایت روزنامه یو اس ای تودی(usatoday) نیز در مورد رسیدن سطح بدهی ها به وضعیت وخیم نوشت، بدهی ها با بزرگ شدن به اندازه اقتصاد آمریكا به نقطه اوج آن رسیده است زیرا برآورد شده است كه ارزش كالا و خدماتی كه اقتصاد این كشور تولید می كند حدود 15.17 تریلیون دلار باشد كه حتی كمتر از بدهی های فعلی دولت آمریكاست. نكته مهم این است كه سرعت افزایش بدهی ها بیشتر از رشد اقتصادی شده است و به 6 درصد رسیده است.

البته برخی كارشناسان همچون 'ویلیام گیل' از موسسه بروكینگز اعتقاد دارد كه حدود 4.7 تریلیون دلار از این بدهی‌ها در دست دولت آمریكاست و میزان بدهی‌های واقعی دولت حدود 10.5 تریلیون دلار است كه حدود 70 درصد اقتصاد آمریكا برآورد می شود.

**بدهی هر آمریكایی: حدود 50 هزار دلار

---------------------------------------------

بدهی های ملی آمریكا اكنون به حدی بالاست كه هر یك از 313 میلیون شهروند آمریكایی، بزرگ یا كوچك بیش از 50 هزار دلار بدهی دارد. هر مالیات دهنده آمریكایی نیز حدود 139 هزار دلار از این بدهی ها را برگردن دارد و اگر این روند ادامه یابد و تغییری ایجاد نشود، در سال 2020 برای بهره بدهی این بدهی ها آمریكا باید سالی 2 تریلیون دلار پرداخت كند.

شورای روابط خارجی آمریكا نیز پیش بینی كرده است كه ناتوانی دولت آمریكا از پرداخت دیون در آینده نه چندان دور دردسر ساز خواهد شد و بدون آماده كردن رویه های قانونی جدید و مناسب، به تدریج میزان بدهی ها از تولید داخلی آمریكا بالاتر می‌رود و در نتیجه درصد بهره درخواستی كشورها و نهادهای طلبكار را بیشتر می كند. به همین دلیل دولت باید در كنار داروهایی كه برای علاج كوتاه مدت ركود اقتصادی در پیش می گیرد روش های بلندمدت را نیز برای فائق آمدن بر این بحران در پیش بگیرد.

به نظر مهمترین اندیشكده آمریكایی، سه عامل در شكل گیری بدهی ها نقش داشته اند. شرایط اقتصادی، سیاست های عمومی و تغییرات جمعیتی از جمله این علل هستند كه باعث افزایش سالانه كسر بودجه و پرداخت هایی بیشتر از درآمد دولت شده اند این موضوع از بعد از جنگ جهانی دوم كه آمریكا به عنوان قدرت برتر ظهور كرد تشدید شد و به بدهی‌ها نیز شكلی مدرن بخشید.

**اثرات مخرب بدهی فزاینده بر اقتصاد

------------------------------------------

وبسایت 'یو اس اكانومی' useconomy می نویسد: بیش از دو سوم بدهی های دولت آمریكا متعلق به بدهی های عمومی است و به نوعی پرداخت آن بر دوش مردم آمریكاست و بقیه بدهی های دولت آمریكاست به مباحث امنیت اجتماعی مربوط می شود. آمریكا از این جهت یكه تاز جهان است. جالب اینجاست كه میزان سودی كه آمریكا باید به طلبكاران خود پرداخت كند بیشتر از تولید بسیاری از كشورهای جهان است.

آمریكا در سال 2011 كه اوج بحران بدهی بود 454 میلیارد دلار بابت بهره این بدهی ها به طلبكارانش پرداخت كرد. ضمن اینكه گرچه دولت آمریكا پیش‌بینی كرده است میزان سود پرداختی به تدریج كم خواهد شد، اما در نهایت این سود پرداخت شده یكی از شش هزینه بزرگ آمریكا در بودجه این كشور پیش بینی شده است.

انباشت این بدهی‌ها ناشی از كسر بودجه دولت آمریكاست كه از زمان ریاست جمهوری رونالد ریگان به علت كاهش مالیات‌ها و افزایش هزینه‌ها به ویژه در بخش‌های نظامی شدت گرفت. همچنین یكی از دلایل دیگر آن كاهش درآمدهای دولت به علت ركود و به علاوه كاهش مالیات‌هاست. گرچه در كوتاه مدت اقتصاد از جبران كسر بودجه به این صورت سود می برد، اما طلبكاران نیز خواستار بهره‌های خود هستند كه این موضوع باعث وخیم تر شدن شرایط بدهی ها برای دولت می شود.

یكی دیگر از اثرات این بدهی‌ها در حوزه خارجی آن است. حجم وسیعی از این بدهی‌ها در دست دو اقتصاد قوی ژاپن و چین قرار دارد. هر ساله با ادامه این روند این دو كشور بر میزان طلب خود از آمریكا اضافه می كنند و ضمن بالابردن ارزش خزانه خود با پایین نگه داشتن بهره باعث می شوند كه ارزش پول ملی آن‌ها پایین تر از دلار باقی بماند و در نتیجه صادرات آن سودآور باشد.

نتیجه افزایش این بدهی این خواهد شد كه تا 20 سال آینده موسسات آمریكایی اعتبار لازم برای پرداخت هزینه‌های خود را نخواهند داشت. ضمن اینكه با بالا رفتن مالیات ها و ضع بدتر خواهد شد. از طرف دیگر طلبكاران خارجی نیز با سرمایه گذاری بیشتر خود باعث خواهند شد كه نرخ بهره بالاتر و سرعت رشد اقتصادی كم شود در نتیجه فشار بر دلار افزایش و ارزش آن كاهش می یابد. در این هنگام است كه این طلبكاران خواستار بازپرداخت بدهی های خود خواهند شد و در نتیجه از تقاضا برای دلار بیشتر كاسته می شود.

**تمام شدن دوران بی خیالی و یا كتمان

---------------------------------------------

هنگانی كه در سال 2011 رتبه مالی آمریكا كاهش یافت این كشور اولین سقوط اعتبارات خود را تجربه كرد و مقامات را با این توصیه كارشناسان روبرو ساخت كه در میان مدت سر و سامانی به بدهی‌ها خود بدهند.

در این چارچوب كارشناسان اعلام كردند كه 14 هزار میلیارد دلار بدهی اوج قله كوه یخ بدهی‌های آمریكا خواهد بود و نباید از این بالاتر برود. زیرا اگر هزینه دولت بالاتر برود شكاف عظیم و چند صد میلیارد دلاری پیش خواهد آمد. افزایش هزینه های خدماتی و رفاهی در حوزه های بهداشت و تامین اجتماعی هم این وضع را بدتر می كند.

البته به نوشته 'رادیوی ملی عمومی' (npr)، موضوع های فوق كه به وسیله 'لورنس كوتیلكوف' مشاور اقتصادی رونالد ریگان رییس جمهور پیشین آمریكا و استاد دانشگاه در بوستون اعلام شده به اطلاع سیاستمداران آمریكایی رسیده است، اما این سیاستمدارن آن را به شكلی حساب شده و تلطیف شده ارایه می كنند كه بخش های اصلی آن آشكار نشود.

با این وجود این كارشناس اقتصادی می گوید: ما اقدام های بسیار اندك را زمانی انجام می دهیم كه دیر شده است. ما بیش از حد به اثرات كوتاه مدت توجه كرده‌ایم و اعتقاد داریم در آینده فكری به حال آن می شود، اما موضوع این است كه نمی توان بحران را كتمان كرد.

وی نیز برای حل بحران بدهی این راه حل را پیشنهاد می‌كند كه مالیات‌ها افزایش یابد و پرداخت‌های دولت كاهش یابد. به سرعت باید مالیات ها دو سوم افزایش یابد و حدود 40 درصد از پرداخت های دولت كم شود.

**به اوج رسیدن بدهی ها با سیاست های نظامی بوش

--------------------------------------------------------------

شورای روابط خارجی آمریكا اوج گیری كسر بودجه و در نتیجه رشد بدهی‌ها در سال‌های آغازین قرن 21 را ناشی از سیاست‌های جورج بوش در كاهش مالیات‌ها و هزینه بالای دو جنگ عراق و افغانستان در سال‌های بعد از 11 سپتامبر 2001 می داند كه به نوعی باعث ركود اقتصادی و سراشیبی سقوط شد. در نهایت این روند باعث دو برابر شدن نسبت بدهی‌ها به تولید ملی بین سال های 2007 تا 2011 شد.

بسیاری از كارشناسان اقتصادی بر این عقیده هستند كه تنها راه برای كاهش كسر بودجه افزایش مالیات‌ها و كاستن از هزینه‌هاست. در سال 2010 دو حزب دموكرات و جمهوری خواه طرحی را پیشنهاد دادند كه براساس آن راهی برای كاستن 4 تریلیون دلاری از بدهی های آمریكا بر اساس همان دو پیشنهاد فوق ارائه كردند، اما پیشنهاداتی برای بلندمدت ارایه شده است تا برای سال های 2010 تا 2020 و سال‌های بعد از آن به تدریج با تعدیل هزینه‌ها و پرداخت‌های دولتی، كم كردن از هزینه‌های نظامی و اصلاح ساختار مالیاتی، ایالات متحده به سمت افزایش درآمدها رفته و از میزان بدهی به تدریج تا دهه های بعد كاسته شود.

'فرانسیس وارناك' كارشناس ارشد اقتصادی این شورا یكی از دلایل بحرانی نشدن اوضاع برای آمریكا را تشدید بحران در اروپا می داند و اعتقاد دارد این موقعیت می تواند به نوعی شانس آمریكا باشد كه طی آن كه سیاستگذاران آمریكایی باید از آن استفاده كرده و با بهره گیری از آن سیاست خارجی پویاتر ایالات متحده را تداوم بخشند.

وبسایت اندیشكده 'هریتیج' در مورد بحران بدهی ها در آمریكا اینگونه نوشت كه اكنون میزان بدهی های آمریكا به بیش از 15 تریلیون دلار و به اندازه اقتصاد این كشور رسیده است، اما گرچه این چالشی مهم است مساله بزرگتر افزایش این بدهی هاست.

'آلیسون فراسر' كارشناس این موسسه میزان بدهی ها را نزدیك مرز فاجعه و بحران دانست و تاكید كرد كه مردم باید درك كنند آمریكا راهی به جز كاستن از هزینه‌هایش ندارد تا این كشور در مسیر درست قرار بگیرد و آرزوهای مردم آمریكا نجات یابد.

پژوهش**9130**9123



:: برچسب‌ها: قرمز , پرندگان ,
:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

وی در مراسم افتتاح این سامانه در سخنانی گفت: همان گونه كه در 31 خرداد، سالروز شهادت شهید چمران وعده داده شده بود، شاهد افتتاح خط تولید سامانه لیزری ضد زره دهلاویه و تحویل دهی انبوه آن هستیم.

به گزارش ایرنا از اداره كل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع، وحیدی افزود: موشك دهلاویه، یكی از پیشرفته ترین موشك های ضد زره است كه برای انهدام انواع تانك های پیشرفته مجهز به زره واكنش گر طراحی شده است.

وی با بیان این كه موشك دهلاویه با بهره برداری از هدایت خاص در مقابل انواع جنگ های الكترونیكی دشمن مقاوم است، گفت: سرجنگی، موتور پرواز موشك انداز و قابل حمل توسط نفر موجب شده است كه سامانه موشكی ضد زره دهلاویه به عنوان یك جنگ افزار كارآمد در نبرد ضد تانك شناخته شود.

وزیر دفاع با بیان ویژگی های 'لانچر' موشك گفت: این سامانه موشكی طوری طراحی شده است كه بتواند اهداف ثابت زمینی و اهداف متحرك زرهی را مورد اصابت قرار دهد.

وحیدی تصریح كرد: موشك دهلاویه قابلیت استفاده علیه اهداف دریایی و هوایی در ارتفاع پایین مثل بالگردها را دارد.

وی افزود: در سال تولید ملی تلاش می شود تجهیزات، ادوات و سامانه های كاملا بومی و تولید داخلی را با كیفیت بالا و به طور استاندارد تولید و در اختیار نیروهای مسلح قرار دهیم.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با قدردانی از متخصصان مجرب و پرتلاش سازمان های صنعتی وزارت دفاع در طراحی و تولید سامانه موشكی دهلاویه خاطر نشان كرد: در ابتدای جنگ تحمیلی، رزمندگان اسلام از حداقل امكانات و تجهیزات به ویژه در حوزه ضد زره برخوردار بودند اما با همت و مدیریت بزرگ مردانی همچون شهید چمران و با تلاش، نوآوری، خلاقیت و جسارت فرزندان انقلابی آنان در طول سه دهه گذشته، امروز شاهد طراحی و ساخت انواع سامانه های دفاعی از جمله در حوزه ضد زره هستیم.

وزیر دفاع گفت: با تحویل دهی انبوه این سامانه به نیروی زمینی سپاه و ارتش، قابلیت توان و ضد زره نیروهای مسلح به نحو بسیار چشمگیر افزایش می یابد.

وی افزود: نامگذاری این سلاح به نام دهلاویه به نوعی تقدیر از شهید چمران، همرزمانش و همه رزمندگان جان بر كفی است كه در ابتدای جنگ تحمیلی در منطقه جنوب به ویژه منطقه دهلاویه به نبرد با ماشین جنگی و شكار ادوات زرهی دشمن رفتند.

وحیدی تاكید كرد: متخصصان و دانشمندان وزارت دفاع با تاسی و الهام از ارواح مطهر امام شهیدان و شهیدان والامقام انقلاب اسلامی و روحیه بلند و دوران ساز رزمندگان اسلام است كه قادرند قله های فناوری های پیچیده نظام را یكی پس از دیگری فتح و دشمنان را در تهدیدات و تحریم ها ناكام كنند.

سیام**9132**1572



:: برچسب‌ها: زنده , ایتالیا , رودخانه ,
:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 17 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

حسن فیروزآبادی: کنترل ما بر تنگه هرمز هوشمند و عاقلانه است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران گفته است که این کشور برای بستن تنگه هرمز "طرح" دارد، ولی تنها در صورتی آن را اجرا خواهد کرد که منافع ایران به خطر بیافتد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسن فیروزآبادی روز شنبه، ۱۷ تیر، تنگه هرمز را از مهم‌ترین شاهراه‌ها و مجاری عبور انرژی در دنیا خواند و گفت: "ما این شاهراه مهم را نمی‌بندیم و دچار اختلال نمی‌کنیم."

او اضافه کرد: "کنترل ما بر تنگه هرمز هوشمند و عاقلانه است."

ابراهیم آقامحمدی، یکی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران، روز دوشنبه، ۱۲ تیر، اعلام کرد که این کمیسیون طرحی دوفوریتی برای آنچه او "مسدود کردن تنگه هرمز در پاسخ به تحریم‌های غرب" خواند، تهیه کرده است.

گزارش شد که موضوع این طرح، جلوگیری از تردد نفتکش‌هایی است که به کشورهای تحریم‌کننده ایران نفت حمل می‌کنند.

طبق قانون، در صورت ارائه این طرح دوفوریتی به هیات رئیس مجلس، ابتدا باید دوفوریت آن به تصویب نمایندگان برسد و بعد حداکثر در مدت ۶ ساعت چاپ و توزیع شود و حداکثر ۴۸ ساعت پس از آن در دستور کار مجلس ایران قرار بگیرد.

هرچند گفته شده است که مشخص نیست در صورت تصویب چنین طرحی، نیروهای مسلح ایران تا چه حد ملزم به تبعیت از آن باشند.

با این حال، حسن فیروزآبادی با بیان این که هر سخن و امضای نمایندگان مجلس ایران "نشاندهنده پیام و رأی ملت ایران است"، گفت: به عنوان یک فرمانده ارشد نظامی اعلام می‌کنم که ما طرح بستن تنگه هرمز را داریم، چرا که یک نظامی برای هر موضوع باید طرحی داشته باشد، ولی این کار را نمی‌کنیم، مگر این که منافع ما به خطر بیافتد.

او اضافه کرد که ایران هیچ کشوری را در دنیا تهدید نمی‌کند "جز آنها که قصد تهدید ما را داشته باشند."

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران رزمایشی را که هفته گذشته توسط سپاه پاسداران برگزار شد، "رزم آزمایشی" توصیف کرد که در آن "تجهیزات، مهمات، مهندسی علمی، رزمندگان و قدرت دقت سلاح‌ها" آزمایش شده است.

طرح دوفوریتی نمایندگان مجلس ایران برای "بستن تنگه هرمز" و رزمایش نظامی سپاه پاسداران، با موعد اجرایی شدن تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران همزمان بود. این تحریم‌ها به منظور تحت فشار گذاشتن ایران در زمینه فعالیت‌های هسته‌ای بحث‌برانگیز این کشور اعمال شده‌اند.

کشورهای غربی ایران را متهم می‌کنند که فعالیت‌های هسته‌ای خود را با اهدافی نظامی پیش می‌برد، ولی مقامات ایران همواره با رد این اتهام تاکید کرده‌اند که برنامه هسته‌ای این کشور اهدافی صلح‌آمیز دارد.

در چارچوب تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا کشورهای عضو این اتحادیه و شرکت‌های تابعه آنها از خریدوفروش و نقل و انتقال هر گونه نفت خام و فرآورده‌های نفتی ایران منع شده‌اند.

از زمان تصویب این تحریم‌ها در روزهای نخست سال ۲۰۱۲ میلادی تا زمان اجرایی شدن آنها در روز یازدهم تیرماه (در مدت نزدیک به شش ماه) گفته شد که تعداد قابل توجهی از مشتریان نفت خام ایران از انعقاد قراردادهای جدید برای خرید نفت از شرکت ملی نفت ایران خودداری کرده‌اند که کاهش میزان صادرات نفت خام این کشور را به دنبال داشته است.



:: برچسب‌ها: بهار ,
:: بازدید از این مطلب : 220
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 17 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از منابع خبری تركیه ، در این درگیری كه جمعه شب در روستای ' باغچسارای ' در استان وان تركیه رخ داد ، دو تن از نگهبانان این روستا كشته شدند و یك سرباز ارتش تركیه زخمی شد.

براساس این گزارش ، درگیری بین نیروهای نظامی و امنیتی تركیه با نیروهای 'پ.ك.ك' همچنان در منطقه ادامه دارد.

حزب غیرقانونی كارگران كرد تركیه (پ.ك.ك) در سال 1984 میلادی ( 1363 )فعالیت مسلحانه خود علیه دولت تركیه را آغاز كرد.

شمار كشته شدگان در درگیریهای مسلحانه بین نیروهای دولتی با عناصرپ.ك.ك تاكنون حدود 37 هزار نفر برآورد شده است.

در سال 1999 میلادی ( 1378 ) 'عبدالله اوج آلان' رهبر این سازمان دستگیر و به اعدام محكوم شد، ولی با لغو حكم اعدام در روند عضویت تركیه در اتحادیه اروپا ، حكم اعدام اوج آلان به حبس ابد تغییر یافت.

خاورم ** 230 **1446



:: برچسب‌ها: نیویورک , مدل ,
:: بازدید از این مطلب : 208
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 17 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش منابع خبری، او در ماه دسامبر گذشته از ناحیه زانو آسیب دید اما امیدوار است بعد از چند ماه غیبت، برای آغاز رقابت های فصل جدید به آمادگی كامل برسد.

زانوی ویدیچ در جریان دیدار منچستریونایتد مقابل بازل در لیگ قهرمانان فصل گذشته باشگاه های اروپا آسیب دید و تا پایان فصل نتوانست بازی كند.

غیبت او ضربه بزرگی به آرزوهای 'الكس فرگوسن' سرمربی منچستریونایتد برای قهرمانی در لیگ برتر بود و این مربی كهنه كار را مجبور كرد شاهد قهرمانی رقیب همشهری خود یعنی سیتی بعد از 44 سال در رقابت های لیگ باشد.

ویدیچ صربستانی حالا با آمدنش امید یونایتدی ها را برای پس گرفتن این قهرمانی از دست منچسترسیتی بیشتر خواهد كرد.

ورزشی**9126**1553



:: برچسب‌ها: بارسلونا ,
:: بازدید از این مطلب : 205
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 17 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش روز شنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا ، طبق این توافق ، شیر نایلونی 1.5 درصد چربی 900 گرمی 900 تومان، ماست 1.5 درصد چربی 900 گرمی یكهزار و 200 تومان ، شیر بطری 1.5 درصد چربی یك لیتری ، یكهزار و 200 تومان و پنیرuf چهارصد گرمی دو هزار و 400 تومان عرضه می شود.

رییس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان تهران به ایرنا گفت : تمامی فروشگاه های خرده فروشی و زنجیره ای از امروز شیر را با قیمت مورد توافق عرضه می كنند .

' یداله صادقی ' با بیان اینكه ماست هم به تدریج وارد شبكه توزیع می شود ، عنوان كرد: طبق توافق باید ماست كیلویی یك هزار و 300 تومان عرضه شود.

وی تصریح كرد : مابقی اقلام محصولات لبنی براساس ضوابط سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولید كنندگان عرضه می شود

دبیر انجمن صنایع فرآورده های لبنی نیز با بیان اینكه از امروز براساس توافق سه جانبه شیر و لبنیات ارزان قیمت از طریق شبكه عادی كارخانجات توزیع می شود ، افزود: در حوزه توزیع تابع سیاست های وزارت صنعت ، معدن و تجارت هستیم و هر آنچه آنها مد نظرشان باشد انجام می دهیم .

'رضا باكری ' در باره توزیع شیر و لبنیات ارزان قیمت در سطح كشور نیز گفت كه این ابلاغ باید از طریق وزارت صنعت ، معدن وتجارت صورت گیرد .

اقتصام **1601**1319



:: برچسب‌ها: دره عمیق و باریک ,
:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 17 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش رووز جمعه خبرنگار فرهنگی ایرنا، مصطفی عبدالهی از جمله هنرمندان و بازیگران با سابقه تئاتر و رادیوی كشور است كه این روزها به دلیل شدت یافتن بیماری بیماری مغز قرمز استخوان و از كار افتادن كلیه ها باید دیالیز شود در بیمارستان شریعتی بستری است.

خرید بلیت های اجرای پایانی نمایش های 'مكبث' و ' عجایب المخلوقات' به همت عالی و به منظور كمك به هزینه درمان مصطفی عبدالهی هنرمند مطرح تئاتر، سینما و تلویزیون می باشد.

در نمایش های 60 دقیقه ای 'مكبث' و 'عجایب المخلوقات' هنرمندانی چون بابك حمیدیان، مرتضی اسماعیل كاشی، بهروز كاظمی، مهدی محمدی،اصغر پیران، علی باقری، الهه بخشی، مجید بهرامی، پانته آ پناهی ها، اصغر پیران، یاسرخاسب، سینا رازانی، بیژن سراجی، شیما میر محمدی، فرزین نوبرانی به ایفای نقش می پردازند.

پس از پایان اجرای آثار یاد شده، نمایش 'سی و سه درصد نیل سایمون' به كارگردانی افسانه ماهیان از 21 تیرماه اجراهای خود را در تالار استاد سمندریان مجموعه تماشاخانه ایرانشهر آغازمی كند.

** آغازاجرای نمایش 'حساب پرداخت نمیشه' در تالار انتظامی

اجرای نمایش 'حساب پرداخت نمیشه' به كارگردانی هادی عامل هاشمی و نویسندگی

'داریو فو' از روز گذشته -پنجشنبه 15 تیر ماه- در تالار انتظامی خانه هنرمندان ایران آغاز شد.

این نمایش 60 دقیقه ای و كمدی كه هر روز از ساعت 19 تاپایان تیر ماه در تالار انتظامی خانه هنرمندان اجرا می شود، با بازی هدایت هاشمی، نگار عابدی، علی صالحی، علی عامل هاشمی و غزل نعیمی روایتگر داستان دو خانواده فقیراست كه در شرایط سخت زندگی ناچار به دروغ گفتن به همسران خود می شوند.

'داریو فو' در سال 1926 در دهكده 'سن جانو' در ایتالیا به دنیا آمد از تاثیر گذارترین نویسندگان معاصرایتالیا است كه علاوه بر نویسندگی، كارگردانی، طراحی صحنه و لباس در حوزه بازیگری وآهنگسازی نیز فعالیت داشته است.

وی در سال ‌1952 و با نوشتن مونولوگ‌هایی برای رادیو، همكاری‌اش را با رادیو و تلویزیون دولتی ایتالیا (RAI) آغاز كرد.

از آثار مهم وی می توان به 'مقصرهمیشه شیطان است'، 'اسرار كمدی'، 'مرگ تصادفی یك آنارشیست'،'حساب پرداخت نمیشه' و 'نگهبان تقاطع جاده و راه‌آهن' اشاره كرد كه این آثار به فارسی نیز ترجمه شده‌اند.

** ویژه برنامه های هنری میلاد نیمه شعبان در باغ هنر برگزار شد

خانه هنرمندان به مناسبت ایام شعبانیه و همزمان با شب میلاد حضرت مهدی (عج) ویژه برنامه های هنری در محوطه باغ هنرمندان برگزار كرد.

همزمان با شب میلاد فرخنده حضرت مهدی (عج)، خانه هنرمندان ایران و مجموعه تماشاخانه ایرانشهر با اجرای مجموعه برنامه های هنری همچون؛ موسیقی زنده محیطی، پرده خوانی شعبانیه و سخنوری در وصف و مدح حضرت مهدی موعود (عج) و همچنین اجرای سه نمایش عروسكی و یك نمایش 'خیمه شب بازی' فرارسیدن این ایام را گرامی داشت.

فراهنگ**9266



:: برچسب‌ها: عکس , سفر , ابرها ,
:: بازدید از این مطلب : 228
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 17 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

آمریکا همکاری مجاهدین خلق در خروج از اردوگاه اشرف را در حذف نام آن از فهرست سازمان های تروریستی مهم می داند

روزنامه واشنگتن پست در گزارشی از تحقیقات وزارت دارایی ایالات متحده درباره رایزنی های اخیر شخصیت های سیاسی در این کشور برای حمایت از سازمان مجاهدین خلق خبر داده است.

به نوشته این روزنامه، حامیان مجاهدین خلق در یک ساله گذشته در دیدار با مقام های ارشد دولت باراک اوباما و وزارت امور خارجه از آنها خواسته اند نسبت به حذف نام این گروه از فهرست سازمان های تروریستی دولت آمریکا اقدام کنند.

علاوه بر این، ده ها شخصیت سیاسی از دو حزب جمهوری خواه و دموکرات در گردهمایی های مختلف در حمایت از سازمان مجاهدین خلق سخنرانی کرده اند.

بر اساس گزارش واشنگتن پست، ده ها هزار دلار به عنوان حق سخنرانی به این افراد پرداخت شده و وزارت دارایی ایالات متحده در حال بررسی احتمال نقض قوانین ضدتروریستی آمریکاست.

از سوی دیگر، رایزنی شخصیت های سیاسی در آمریکا به نیابت از سازمان های خارجی به دریافت مجوز لابی گری نیاز دارد که به نوشته واشنگتن پست مدافعان سازمان مجاهدین خلق به عنوان لابی گر شناخته نمی شوند و ممکن است از این بابت دچار تخلف شده باشند.

حامیان آمریکایی سازمان مجاهدین خلق خود را لابی گر نمی دانند و می گویند به سیاستگزاری دولت ایالات متحده کمک می کنند.

نام بعضی از شاخص ترین چهره های سیاسی آمریکا در بین حامیان این سازمان دیده می شود. افرادی مانند جیمز جونز، مشاور پیشین امنیت ملی باراک اوباما، رودی جولیانی، شهردار سابق نیویورک، ادوارد رندل، فرماندار پیشین پنسیلوانیا، نیوت گینگریچ از روسای سابق مجلس نمایندگان آمریکا، هاوارد دین رئیس سابق حزب دموکرات و جان بولتون از سفرای پیشین ایالات متحده در سازمان ملل متحد از حامیان مجاهدین خلق هستند و در برنامه های آنها سخنرانی کرده اند.

بعضی از این افراد، از جمله آقای گینگریچ که از رقبای اصلی میت رامنی برای کسب نامزدی حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری بود، به تازگی برای سخنرانی در جمع اعضای مجاهدین خلق به پاریس سفر کرده بودند.

به گزارش واشنگتن پست، در گذشته بعضی از این افراد دریافت حق سخنرانی های کلان را از حامیان مجاهدین خلق برای حضور در برنامه هایشان تایید کرده اند.

ارقام منتشر شده بین ۱۰ هزار تا ۴۰ هزار دلار متغیر است. آقای رندل دریافت ۱۵۰ هزار دلار را به عنوان حق سخنرانی تایید کرده است.

شاهین قبادی، از سخنگویان این سازمان پرداخت پول و به کارگیری لابی گران در آمریکا را رد کرده است. به گفته او، وزارت امور خارجه آمریکا از بعضی از شخصیت های سیاسی خواسته است تا به دلایل انسان دوستانه در جریان وقایع مربوط به اردوگاه اشرف در عراق مداخله کنند.

وزارت امور خارجه آمریکا به دستور یک دادگاه فدرال در حال بررسی ماهیت سازمان مجاهدین خلق و امکان خروج نام این سازمان از فهرست گروه های تروریستی است.

هیلاری کلینتون، همکاری این سازمان در تخلیه اردوگاه اشرف و انتقال اعضای آن به اردوگاه حریه را در این تصمیم گیری مهم دانسته است.

به گزارش واشنگتن پست، حدود نیمی از ساکنان اردوگاه اشرف به محل جدید منتقل شده اند ولی عملیات انتقال حدود ۱۲۰۰ نفر از آنها به خاطر شکایت مسوولان این سازمان از برخورد دولت عراق با مشکل مواجه شده است.



:: برچسب‌ها: درختان ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 17 تير 1391 | نظرات ()