نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش ایرنا، ' كرم رضا پیریایی' یك شنبه شب در دیدار اعضای هیات مدیره ، مدیران و سرمربی تیم فوتبال صبای قم افزود: هیات مدیره صبای قم تركیب بسیار خوبی دارد و خوشبختانه شاهد بودیم تیم فوتبال صبا در اولین گام خود در لیگ برتر با اقتدار تیم پیكان تهران را شكست داد.

وی ابراز داشت: حضور شخصیتی اخلاقی مانند یحیی گل محمدی در راس كادر فنی صبای قم فرصتی مغتنم است و این مربی، چهره نامدار ملی ما به شمار می رود.

وی بیان كرد: هیات مدیره صبای قم می باید در فرصت های مقرر شده درصدهایی از قرارداد بازیكنان را پرداخت كند تا با عمل به موقع به تعهدات شاهد موفقیت این تیم در لیگ برتر باشیم.

استاندار قم افزود: تیم فوتبال صبای قم نباید از حمایت دولتی محروم شود اما مدیران این باشگاه می باید در هنگام بنا نهادن زیرساخت های باشگاه از توان اسپانسرهای بخش خصوصی نیز استفاده كنند.

پیریایی نقش اصحاب رسانه استان قم در موفقیت تیم فوتبال صبا را بسیار مهم دانست و افزود: پس از پایان نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال می باید یك هفته نامه ورزشی به منظور حمایت و پشتوانه سازی برای تیم فوتبال صبا ایجاد شود تا این تیم تریبون و بلندگویی برای خود داشته باشد.

استاندار قم ادامه داد: ورزشی نویسان استان قم با جلوگیری از حاشیه سازی برای تیم فوتبال صبا می توانند موفقیت های بیشتر این تیم را رقم بزنند و با تحلیل های مناسب خود كمك كار این تیم باشند.

وی افزود: امسال بازیكنان خوبی در صبای قم گردهم آمده اند و امیدواریم بتوانیم در پایان فصل شاهد موفقیت این تیم در لیگ برتر باشیم. ك/2

7408 / 380/



:: برچسب‌ها: عکاسی , مربع , تابستان ,
:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

آقای اوباما در سفر خود به آرورا اول از بيمارستان دانشگاه کلورادو ديدار کرد

باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا روز یکشنبه به ایالت کلودارو رفت تا از نزدیک شاهد نحوه رسیدگی به تبعات حادثه کشتار سینمای شهر آرورای این ایالت باشد.

آقای اوباما که تنها به مدت دو ساعت و نیم به این شهر سفر کرده، با خانواده قربانیان و مقامهای این شهر دیدار کرد.

او پس از این دیدارها گفت که "از دل تاریکی روزی روشن تر فرا خواهد رسید."

او در اشاره به خانواده های قربانیان همچنین گفت: "من به آنها اذعان کردم که کلمات رسا نیستند اما وظیفه اصلی من این است که به عنوان نماینده کل کشور خدمت کنم و بگویم که ما در این لحظه و هر روز به آنها خواهیم اندیشید."

رئیس جمهوری آمریکا و میت رامنی، رقیب جمهوریخواهش در انتخابات ریاست جمهوری امسال، برای ادای احترام به خانواده ها، برنامه های تبلیغاتی خود را در روز جمعه لغو کرده و پیامهای تسلیت به بازماندگان این واقعه فرستاده بودند.

سفر آقای اوباما در حالی صورت می گیرد که روز قبل مقام های پلیس اعلام کرده بودند در محل زندگی جیمز هولمز، عامل کشتار این حادثه، مواد شیمیایی قابل احتراق و انفجار و سیم کشی هایی که می توانسته برای ایجاد یک تله انفجاری به کار گرفته شده باشد، وجود داشته است.

در همین حال، مایکل بلومبرگ، شهردار نیویورک که سابقه‌ای طولانی در طرفداری از لزوم اعمال محدودیت بیشتر بر سلاح های گرم در آمریکا دارد، از هر دو نامزد انتخابات خواسته است تا موضع خود را درباره لزوم کنترل (خرید و فروش) سلاح در آمریکا مشخص کنند.

آقای بلومبرگ گفته است: "شاید زمان آن رسیده است که دو نفری که می‌خواهند رئیس‌جمهور آمریکا شوند، برخیزند و به ما بگویند که می‌خواهند (در این باره) چه کار کنند، چون این مشکل به طور روشنی در سراسر کشور وجود دارد."

جیمز هولمز ۲۴ ساله اکنون در سلول انفرادی به سر می برد.

گزارش شده است که جیمز هولمز با وجود سابقه دانشگاهی چشمگیرش، به دنبال انصراف از ادامه تحصیل در مقطع دکترا بوده است. او در رشته اعصاب در دانشگاه کلرادو-دنور درس می‌خواند.

گفته می شود تنها عمل خلاف در پرونده سوء نیت او ، دریافت یک برگه جریمه رانندگی در ماه اوت سال گذشته به دلیل رعایت نکردن سرعت مجاز بوده است.

مردم شهر آرورا در نزدیکی سینما، محلی که این حادثه در آن رخ داده است، گل گذاشته اند.

دعای احیایی هم یکشنبه شب توسط انجمن محلی و رهبران مذهبی مقابل ساختمان شهرداری شهر سازماندهی شده است.

نه نفر هنوز در وضعیت اضطراری در بیمارستان بسر می برند.

به گفته مقامهای آمریکایی ۱۲ نفر در حمله بامداد روز جمعه کشته و ۵۸ نفر زخمی شده اند.

سفر آقای اوباما به کلورادو دومین سفر او در طول سه هفته گذشته بوده است. ماه گذشته هم او برای همدردی با کسانی که به خاطر آتش سوزی خانه های خود را از دست داده بودند به این ایالت سفر کرده بود.

قرار است آقای هولمز روز دوشنبه، ساعت ۹ ونیم صبح به وقت محلی در یک دادگاه محلی حاضر شود.



:: برچسب‌ها: معماری , شهرستان , نیویورک شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 267
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

اعلام احداث رادار موشكی آمریكا در مكانی محرمانه در كشور قطر یكی دیگر از مصادیق پیروی سیاست خارجی آمریكا از راهبرد نظامی گری و تهدید امنیت در منطقه است.

راهبردی كه طی سال های اخیر با گسترش پایگاه های نظامی آمریكا در خاورمیانه بویژه خلیج فارس دنبال می شود.

مجله وال استریت روز سه شنبه 27 تیر ( ۱۷ جولای) در خبری در رابطه با رادار موشكی تازه آمریكا در قطر نوشت: 'این ایستگاه راداری ستون سیستم دفاع موشكی را تكمیل خواهد كرد كه برای دفاع از منافع آمریكا و هم‌پیمانانش طراحی شده است.'

بر اساس برخی گزارش ها بیش از ۸ هزار نیرو در پایگاه العدید و دیگر پایگاه آمریكایی موجود در قطر مستقر هستند.

حضور نظامی آمریكا در خاورمیانه و منطقه خلیج فارس كه می توان گفت از زمان جنگ میان ایران و عراق آشكار و در كشاكش جنگ خلیج فارس افزایش قابل ملاحظه ای یافته بود با جنگ عراق و افغانستان به پدیده‌ای فراگیر بدل شده است. پدیده ای كه اگرچه در عرف و حقوق بین الملل از آن به عنوان تهدید امنیت كشورها یاد می شود از سوی ایالات متحده موضوعی طبیعی و برای حفظ امنیت منطقه و جهان تفسیر می شود.

اگر چه آمریكا همواره ایجاد امنیت را مهم ترین ادعا برای حضور نظامی خود در منطقه اعلام می كند اما اغلب تحلیلگران وجود ذخایر عظیم انرژی واقع شده در منطقه خاورمیانه به خصوص حوزه خلیج فارس را از دلایل عمده تلاش آمریكا برای بسط نفوذ در خاورمیانه می دانند.

منطقه خلیج فارس با ذخایر غنی نفت و گاز جزو معدود مناطق جغرافیایی است كه بر اساس بر آوردها قادر به تامین دستكم 65 در صد انرژی مورد نیاز جهان در قرن حاضر است.

از یك سو منابع زیر زمینی عظیم در خاورمیانه و از سوی دیگر جغرافیای ویژه این منطقه كه به موجب آن دسترسی به گوشه و كنار جهان به آسانی میسر می شود، خاورمیانه و خلیج فارس را همواره مورد توجه قدرت های توسعه طلب از جمله آمریكا قرار داده است.

ویژگی های ژئوپلتیك منطقه خاورمیانه از گذشته تاكنون انگیزه اصلی میان قدرت طلبان برای رقابت و گسترش حوزه نفوذ بوده است.

استراتژی گستراندن چتر نظامی بر جغرافیای خاورمیانه كه طی دهه های اخیر از سوی آمریكا دنبال می شود نیز بیشتر برای بهره گیری از فرصت ها در این منطقه و چیره شدن بر رقبای احتمالی است. در همین حال به نظر می رسد حمایت از متحدان خاورمیانه ای و حفظ امنیت آن ها در استراتژی نظامی گری آمریكا در خاورمیانه فاقد اهمیت است.

حمایت از متحدان و تامین امنیت آن ها در خاورمیانه همواره به عنوان شعاری تبلیغاتی و پوچ از سوی آمریكا برای توجیه حضور نظامی خود در منطقه به كار گرفته می شود.

آمریكا با استفاده از این شعار تاكنون توانسته است ضمن ایجاد امیدهای واهی در دل برخی كشورهای منطقه از جغرافیای آنها برای استقرار پایگاه های نظامی و رسیدن به اهداف كلان سیاسی خود بهره مند شود.

اگر چه سردمداران آمریكایی حضور نظامی خود در خاورمیانه را در قالب همكاری های امنیتی با متحدان این كشور در منطقه توجیه می كنند اما ابعاد وسیع این حضور، ماجراجویی و نظامی گری فرامنطقه ای آمریكا را ترسیم می كند.

استقرار پایگاه های نظامی آمریكا در اغلب كشورهای حوزه خلیج فارس و برخی كشورهای آسیای میانه و قفقاز نشان می دهد كه این كشور با گسترش راهبرد تهدید امنیت و استراتژی نظامی گری در صدد تبدیل شدن به یك اهرم منطقه ای برای اعمال فشار بر كشورهای منطقه است.

هم اكنون آمریكا پایگاه های نظامی هوایی و دریایی مجهزی را در كشورهایی چون قطر، بحرین، كویت، امارات متحده عربی، عراق، عربستان سعودی، عمان، تركیه، افغانستان، پاكستان و قرقیزستان مستقر كرده است.

در این میان پایگاه های نظامی بحرین، قطر و تركیه به دلیل گستردگی و تجهیز از اهمیت به سزایی برخوردارند.

** برخی پایگاه های نظامی آمریكا در خاورمیانه

------------------------------------------------------------

- پایگاه هوایی علی السالم كویت

پایگاه هوایی علی السالم واقع دركویت با طول باند حدود 3000 متر ظرفیت پذیرش عمده هواپیماهای سبك و سنگین آمریكایی را داراست.

- پایگاه هوایی احمد الجابر كویت

پایگاه هوایی احمد الجابركویت با دارا بودن باندهایی با حداكثر طول 3000 متر قابلیت پذیرش انواع هواپیماهای نظامی را دارد.

قرارگاه های نیروهای ارتش آمریكا در كویت نیز عبارتند از: كمپ‌های ( Doha)، بوهرینگ (Buehring)، اسپیر هد (Spearhead)، پاتریوت (Patriot) عارف جان (arifjan).

كویت كشوری كوچك در منطقه خلیج فارس است كه هم اكنون با وجود دو پایگاه هوایی و 6 كمپ نیروهای ارتش آمریكا عملا به منطقه ای نظامی برای این كشور تبدیل شده است.

- پایگاه هوایی بگرام افغانستان

این پایگاه محل استقرار انواع هواپیماهای ترابری و جنگنده های آمریكایی و سایر كشورهای غالبا عضو ناتو است. پایگاه بگرام با طول باند 3000 متر ظرفیت پذیرش هواپیماهای ترابری سی-130هركولس، سی-17 گلوبمستر2، هواپیمای پشتیبانی نزدیك A-10 و انواع بالگردها را داراست.

از سایر پایگاه‌ها و فرودگاه‌های مهم افغانستان كه مورد استفاده آمریكایی ها قرار می گیرد می‌توان به فرودگاه قندهار، شیندند و هرات اشاره كرد.

- پایگاه هوایی العدید قطر

پایگاه هوایی العدید قطر كه بسیاری آن را ابر پایگاه می نامند تقریباً در مركز كشور كوچك قطر واقع شده است. گزارش شده كه در این پایگاه انواع هواپیماهای ترابری، جنگنده، جاسوسی و رادارگزیر موجود هستند.

- ناوگان پنجم آمریكا در بحرین

پایگاه بحرین محل استقرار ناوگان پنجم دریایی آمریكا است. در این پایگاه چندین فروند ناوشكن و ناو آمریكایی با تجهیزات و تسلیحات مستقر هستند.

- پایگاه هوایی شیخ عیسی بحرین

پایگاه هوایی شیخ عیسی بحرین دیگر پایگاه مهم آمریكایی‌ها در بحرین است این پایگاه دارای دو باند با طول نزدیك به 3800 متر است و هواپیماهایی از قبیل سی-17، پی-3 اوریون، جنگنده اف-16در این پایگاه مستقر هستند.

- پایگاه هوایی الظفره امارات متحده عربی

پایگاه هوایی الظفره امارات دیگر پایگاه بزرگ آمریكا در منطقه است. این پایگاه بسیار بزرگ دارای دو باند اصلی با طول در حدود 4200 متر است. وسعت تأسیسات این پایگاه تقریبا با پایگاه العدید قطر قابل مقایسه است.

- پایگاه هوایی تومریت عمان

پایگاه هوایی تومریت عمان محل دیگری در منطقه است كه فعالیت‌های آمریكایی‌ها در آن به چشم می‌خورد.

- فرودگاه ماناس قرقیزستان

فرودگاه ماناس قرقیزستان از دیگر مراكز مورد استفاده آمریكایی‌ها در منطقه است و بیشتر برای امور ترابری و جاسوسی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

- پایگاه هوایی اینجرلیك تركیه

پایگاه هوایی اینجرلیك تركیه در بین مراكز نظامی آمریكا در خاورمیانه و خلیج فارس از جایگاه مهمی برخوردار است. بسیاری این پایگاه را قابل مقایسه با پایگاه العدید قطر می دانند.

گفته می شود دراین پایگاه بزرگترین هواپیماهای زرادخانه نظامی آمریكا مستقر هستند.

- پایگاه های پاكستان

در بین پایگاه‌هایی كه مورد استفاده آمریكایی ها هستند نام چند محل در پاكستان نیز به چشم می‌خورد كه شامل دو پایگاه مهم شمسی و شهباز است. گفته می شود كه از پایگاه شمسی برای پرواز هواپیماهای بدون سرنشین استفاده می‌شود.

** تقویت استراتژی نظامی در خاورمیانه از سوی دولت باراك اوباما

-----------------------------------------------------------------------------------

آمریكا از دوران پس از جنگ سرد و فروپاشی شوروری می كوشد به عنوان یك قدرت مسلط در صحنه بین الملل نقش ایفا كند. هم اكنون این كشور در تلاش است با بهره گیری از قدرت نظامی هژمونی خود را در گوشه و كنار جهان بگستراند.

اقدامات مداخله جویانه روسای جمهور آمریكا در خاورمیانه پس از جنگ سرد نیز در همین زمینه قابل تحلیل است.

حمله نظامی آمریكا به افغانستان در سال 2001 و عراق در سال 2003 كه به بهانه مبارزه با تروریسم و تامین امنیت در دوران ریاست جمهوری جورج بوش صورت گرفت، اوج استراتژی نظامی آمریكا در خاور میانه را به تصویر می كشد.

از آن زمان تاكنون آمریكا هر ساله بر میزان حضور نظامی و استراتژیك خود در خاورمیانه افزوده است. برپایی پایگاه های نظامی آمریكا در منطقه و گسترش روز افزون این پایگاه ها كه به خصوص از سوی كشورهای عربی حوزه خلیج فارس در اختیار آمریكا قرار می گیرند ضمن تنگ تر ساختن دایره امنیت در منطقه، امنیت كشورهای خاورمیانه را با خطر مواجه ساخته است.

به عنوان مثال لشكر كشی آمریكا به عراق و افغانستان نه تنها به ایجاد امنیت، آرامش و ثبات در این كشورها منجر نشده بلكه نتیجه ای جز كشتار و تخریب از خود بر جای نگذاشته است.

تحلیلگران استراتژی تهاجمی آمریكا در خاورمیانه را راهبرد تازه ای می دانند كه این كشور تنها به منظور دست یابی به اهداف اقتصادی، امنیتی و استراتژیك بلند مدت خود در این منطقه اتخاذ كرده است.

باراك اوباما رییس جمهور كنونی دموكرات آمریكا نیز اگر چه در آغاز حضورش در صحنه سیاسی این كشور با لحنی آرام تر نسبت به رییس جمهور پیشین خود در خصوص مسایل خاورمیانه اظهار نظر می كرد، هم اكنون با عملكرد خود نشان داده است كه پیرو استراتژی و سیاست خارجی خلف خود در منطقه خاورمیانه است.

از زمان آغاز ریاست جمهوری اوباما تاكنون نفوذ نظامی آمریكا در خاورمیانه آهسته و قارچ گونه در حال بسط و گسترش است.

اوباما شمار نیروهای نظامی آمریكا در افغانستان را از 32 هزار به 68 هزار یعنی بیش از دو برابر افزایش داد.

رییس‌جمهوری آمریكا به تازگی و در اوایل ژانویه سال جاری میلادی(2012)، استراتژی مداخله جویانه جدید نظامی این كشور تحت عنوان 'بازبینی استراتژی دفاعی' Defense Strategy Review را اعلام كرد. در این استراتژی حضور نظامی بیشتر آمریكا در آسیا پیش بینی شده است و در واقع به واكنش در برابر قدرت رو به رشد نظامی چین و ایران متمركز است. در این استراتژی همچنین كاهش نیروهای آمریكایی در اروپا نیز مطرح شده است. این موضوع را می توان بازتاب كاهش قابل ملاحظه بودجه نظامی آمریكا دانست.

**جمع بندی

------------------

اگر چه آمریكا طی دهه های اخیر كوشیده است از طریق اعمال فشار و بسط قدرت نظامی در خاورمیانه به ویژه منطقه خلیج فارس منافع استراتژیك مورد نظر خود را تامین كند اما در این مسیر منابع اقتصادی كلانی را نیز صرف كرده است.

افكار عمومی در آمریكا ماجراجویی های این كشور در اقصی نقاط جهان از جمله خاورمیانه را نمی پسندد. ملت آمریكا معتقدند كه دولت این كشور با تخصیص بودجه های مالی سنگین برای اداره فعالیت های نظامی خود در خاورمیانه بار اقتصادی عظیمی بر دوششان نهاده است. اما بر خلاف خواست ملت آمریكا دولت این كشور حتی در شرایط بد اقتصادی كنونی حاضر به عقب نشینی از سیاست مداخله جویانه و تهدید كننده امنیت خود در خاورمیانه نیست.

استفاده آمریكا از راه هایی چون كاهش بودجه نظامی خود در اروپا و جایگزینی این بودجه در آسیا و منطقه خاورمیانه نشان می دهد كه این كشور همچنان ترجیح می دهد اهداف خود در خاورمیانه را دنبال كند.

استراتژی نظامی جدید آمریكا ، ضمن اینكه اهداف و اولویت های امنیتی و نظامی این كشور را در قرن حاضر منعكس می سازد تا حد زیادی تحت تاثیر مساله كاهش بودجه نظامی آمریكا است.

بحران اقتصادی كنونی در آمریكا و مشكل كسری بودجه این روزها فشار زیادی را بر دولت این كشور تحمیل كرده است. نشریه فارین پالیسی در بهمن ماه 1390 با بررسی روند زوال قدرت واشنگتن برای سلطه گری نظامی و سیاسی در جهان، نوشت: تحولات در كشورهای مختلف بویژه خاورمیانه و آسیای میانه در كنار شرایط اقتصادی آمریكا، سبب شده توان واشنگتن برای مداخله گری خارجی كاهش یابد.

استفن ام والت نویسنده این نشریه آمریكایی در مقاله خود می افزاید: اكنون دیگر مساله این نیست كه آیا آمریكا در حال سقوط از گروه ابرقدرت ها است یا حتی باید شاهد روند برابری چین با خود و بیشتر از آن، پیشی گرفتن قدرت پكن از واشنگتن باشد. پرسش اصلی این است كه آیا تحولات داخلی و خارجی، نفوذ سلطه طلبانه آمریكا را كه بیشتر در نیمه دوم قرن بیستم اعمال می شد، دشوارتر می كند؟

در ادامه این مقاله آمده است:' اكنون آمریكا هرچند هنوز هم خود را بسیار قدرتمند می داند، ولی با توجه به شكست هایش در عراق و در نهایت افغانستان، فشار بدهی های انباشته شده دهه گذشته، ادامه بحران اقتصادی سال های 2007- 2008 و ظهور بازیگران نیرومندتر و مستقل در برزیل، تركیه، هند و كشورهای دیگر، واشنگتن شاهد كاهش توانایی خود در راهبری نظام های امنیتی و اقتصادی در هر گوشه از جهان است.'

تحقیق**م - الف**1358



:: برچسب‌ها: اروپا , نور , برلین ,
:: بازدید از این مطلب : 208
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

علی لاریجانی: اصل آزاد بودن نمایندگان در اظهارنظر در زمان ایفای وظایفشان، یک اصل قانونی است

علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران گفته است که هیچ قوه‌ای نمی‌تواند نمایندگان مجلس را به دلیل اظهاراتشان "در مقام ایفای وظایف نمایندگی" تحت تعقیب قرار دهد، اما آزادی بیان نمایندگان، طرح توهین و افترا در اظهاراتشان را شامل نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، به دنبال اعتراض یکی از نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز (یکشنبه، اول مرداد) به اظهارات رئیس قوه قضائیه ایران که "مصونیت پارلمانی نمایندگان مجلس ایران" را منتفی دانسته بود، آقای لاریجانی گفته است: کسی به خاطر آزادی بیان نباید به فرد دیگری توهین کند یا افترا بزند.

علی لاریجانی که برادر رئیس قوه قضائیه ایران نیز هست، گفت که اصل آزاد بودن نمایندگان در اظهارنظر در زمان ایفای وظایف نمایندگی، یک اصل قانونی است و "کسی در این زمینه حق تعقیب آنها را ندارد، اما بحث در توهین و افتراست."

او اضافه کرد: "نمایندگان در ایفای وظایف نمایندگی‌شان آزادند و هیچ قوه‌ای نمی‌تواند آنها را تحت تعقیب قرار دهد، اما بحث توهین و افترا بحث دیگری است."

براساس گزارش‌ها، صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه ایران، هفته گذشته گفته بود که "نمایندگان مجلس در مقام اجرای وظایف نمایندگی خود آزادند، ولی این مسائله معنایش مصونیت قضایی نیست و تعبیر مصونیت قضایی در اصل ۸۶ قانون اساسی اصلا وجود ندارد."

او گفته بود: "توهین، افترا و دشنام از وظایف نمایندگی و البته وظایف رسانه‌ها و هیچ شخص و گروهی نیست، نباید هیچ شخص، گروه، رسانه و فرد حقیقی و حقوقی به خود اجازه دهد که به دیگران توهین کند و افترا ببندد و آن وقت تصور کند و توقع داشته باشد که قوه قضائیه به آن رسیدگی نکند."

بحث بر سر مصونیت قضایی نمایندگان مجلس ایران پس از آن مطرح شد که عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان عمومی تهران، روز ۱۸ تیر امسال از اعلام جرم علیه علی مطهری، یکی از نمایندگان این مجلس خبر داد.

او گفت که دادستانی پس از بررسی نوار یکی از نطق‌های آقای مطهری در صحن علنی مجلس، بخش‌هایی از صحبت‌های او را مجرمانه تشخیص داده است.

علی مطهری در این نطق که بخش‌هایی از آن به گفته دادستان تهران مجرمانه تشخیص داده شده است، با "اسف‌بار" توصیف کردن وضعیت حجاب در ایران، محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور و اسفندیار رحیم مشائی، رئیس دفتر او را متهم کرد که "زیرکانه" وضعیت پوشش اسلامی در جامعه را به جایی رسانده‌اند که "در واقع، تحریک جنسی را آزاد فرموده‌اند و موجب پدید آمدن عقده‌های روانی در جوانان ما شده‌اند، پس به فکر بخش دوم کار خود، یعنی ارضای جوانان از طریق تاسیس کاباره‌ها و کلوپ‌های شبانه نیز باشند."

آقای دولت‌آبادی گفت: "بخشی که وی اظهار کرده 'باید کاباره تشکیل شود' از سوی دادستانی مجرمانه تشخیص داده شد".

علی مطهری پس از انتشار متن نطق مورد اشاره دادستان، توضیح داده بود که این اظهارات را به طنز و برای تاکید بر این که "مشائی و احمدی‌نژاد به نظارت بر امر پوشش اهمیت نمی‌دهند"، مطرح کرده است.

او یک روز بعد از اظهارات آقای دولت‌آبادی نیز تصریح کرد که دادستان حق ورود به نطق نمایندگان مجلس را ندارد و "اگر توهین یا افترایی (در صحن علنی مجلس) در کار باشد، فرد توهین‌شونده حق دفاع از خود را در صحن مجلس دارد."

او اضافه کرد: "طبق اصول ۸۴ و ۸۶ قانون اساسی، نماینده در اظهارنظر درباره همه مسائل کشور آزاد است و نباید چماقی به نام دادستان بالای سر او باشد."

طبق اصل ۸۴ قانون اساسی ایران، هر نماینده مجلس این کشور "در برابر تمام ملت مسئول است و حق دارد در همه مسایل داخلی و خارجی کشور اظهارنظر کند."

اما دادستانی تهران ساعاتی بعد از توضیحات آقای مطهری در روز ۱۹ تیر با انتشار اطلاعیه‌ای مصونیت مورد اشاره آقای مطهری را به طور تلویحی رد و اعلام کرد که گفته‌های او از "مصادیق عناوین مجرمانه" است و آقای مطهری در برابر قانون "مصونیت ویژه" ندارد.

در این اطلاعیه آمده بود که "توهین به مقامات کشور از جمله رئیس‌جمهوری و همچنین انتشار اکاذیب مطابق قانون مجازات اسلامی جرم است" و "دادستانی باید طبق تکلیف قانونی" اقدام کند.



:: برچسب‌ها: عکاسی , روش , دوچرخه ,
:: بازدید از این مطلب : 223
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

خشونت با زنان اعتراض‌های فعالان مدنی و مدافعان حقوق زن را برانگیخته، اما این‌گونه خشونت‌ در جامعه مردسالار افغانستان همچنان ادامه دارد

پلیس ولایت هلمند، در جنوب افغانستان گفته است که دو دختر به اثر خشونت‌های خانوادگی در منطقه نادعلی این ولایت کشته شده‌اند.

عمر جان حقمل، فرمانده پلیس نادعلی گفته‌است که این دو دختر چهار روز پیش با یک مترجم نیروهای خارجی "فرار" کرده بودند.

به گفته مقام‌ها، این دو دختر پس از آن که یکشنبه شب، (اول اسد/مرداد) به خانه بازگشتند از سوی پدر خود به قتل رسیدند.

تا حال مشخص نیست که مترجم مورد نظر از ساکنان همان منطقه است یا از منطقه‌ای دیگر.

فرید احمد فرهنگ، سخنگوی پلیس ولایت هلمند گفته که پدر این دختران بازداشت شده، اما مترجم از منطقه فرار کرده است.

فعالان حقوق زن در ولایت هلمند می‌گویند دختران در موارد زیادی به دلیل خشونت‌های خانوادگی مجبور به فرار از خانه می‌شوند.

خبر قتل دختران هلمندی در حالی منتشر می‌شود که اخیرا رسانه‌های محلی از ولایت مرکزی بامیان گزارش داده اند که یک دختر برای تن ندادن به ازدواج اجباری، دست به خودکشی زده است.

براساس گزارش‌ها، این دختر در روزی که قرار بوده مراسم نامزادی‌اش برگزار شود، با خوردن سم، خودش را کشت.

خشونت با زنان خشم و اعتراض‌های فعالان مدنی و مدافعان حقوق زن را برانگیخته، اما این‌گونه خشونت‌ در جامعه مردسالار افغانستان همچنان ادامه دارد.



:: برچسب‌ها: موزه , نیکون , رودخانه ,
:: بازدید از این مطلب : 225
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

خبرگزاری رویترز شامگاه یكشنبه به نقل از منابع پلیس اعلام كرد: این سه انفجار پی در پی در شهر محمودیه واقع در 30 كیلومتری جنوب بغداد رخ داد.

اولین بمب در یك خودروی پارك شده رخ داد و انفجار دوم هنگامیكه یك خودروی پلیس وارد صحنه انفجار شد، بوقوع پیوست و سومین انفجار نیز در مقر پلیس شهر به وقوع پیوست.

حال بسیاری از زخمی ها كه ماموران پلیس نیز در میان آنها هستند، ‌وخیم اعلام شده است.

1682**1368**



:: برچسب‌ها: استرالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 168
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش ایرنا، نكونام كه ساعاتی پیش در نشست خبری به موارد مطرح شده در خصوص پیوستن خود به تیم استقلال پاسخ داد،در كمپ زنده یاد ناصر حجازی حضور یافت و تمرین كرد.

تمرین امروز تیم فوتبال استقلال از ساعت 19 با حضور تمامی آبی پوشان آغاز شده و جریان دارد.

حدود 250 هوادار كه برای مشاهده تمرین تیم استقلال خودرا به كمپ این باشگاه در غرب تهران رسانده اند، بارها 'جواد نكونام' را تشویق كردند.

نكونام روز شنبه با ثبت قرارداد یكساله در هیات فوتبال استان تهران به تیم استقلال پیوست.

ورزشی**7537**1590



:: برچسب‌ها: سقوط , تورنتو , جشنواره ,
:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

آقای مکرجی برای ۵ سال در این سمت خواهد بود

پراناب موکرجی، وزیر سابق اقتصاد هند در انتخابات ریاست جمهوری این کشور به پیروزی رسید.

آقای موکرجی که از سیاستمداران باسابقه حزب کنگره هند بشمار می رود از سوی اعضای پارلمان فدرال و مجالس ایالتی به این سمت برگزیده شد.

ریاست جمهوری هند یک مقام عمدتا تشریفاتی است، اما به گفته خبرنگار بی بی سی در دهلی، در صورتی که هیچ حزب یا ائتلاف حزبی نتواند اکثریت را در انتخابات پارلمانی سال ٢٠١٤ به دست آورد، رئیس جمهوری نقشی حساس در یافتن نامزدی برای تشکیل دولت جدید ایفا خواهد کرد.

آقای موکرجی برای ۵ سال در این سمت خواهد بود.

او جانشین پراتیبا پاتی که اولین زن رئیس جمهور در هند بود، شده است.

خبرنگار بی بی سی آقای موکرجی را سیاستمداری برجسته از حزب کنگره توصیف کرده است، سیاستمداری با سابقه که می داند چگونه رقبایش را شکست دهد.

به گفته خبرنگاران، پیروزی آقای موکرجی پیشرفتی مهم برای حزب کنگره بشمار می رود، حزبی که در سال های اخیر به دلیل فساد مالی و کاهش رشد اقتصادی هند، تحت فشار بوده است.

آقای موکرجی در طول دوران کاری اش چندین پست وزارتی از جمله در وزارتخانه های خارجه، کشور، دفاع و تجارت را برعهده داشته است.



:: برچسب‌ها: استرالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش خبرنگار ایرنا، 'سید محمد حسینی' وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن كریم از غرفه های مختلف بازدید و از نزدیك در جریان فعالیت های غرفه ها قرار گرفت.

وی از بخش پژوهش و گفت وگوی قرآنی، بخش بیداری اسلامی، نهج البلاغه، دبیرخانه بیداری دانشگاه امام صادق(ع)، شبكه فعالیت ازدواج و موسسه نورالقدس، بازدید كرد.

عكس هایی كه در این نمایشگاه ارایه شده، هنر عكاسانی است كه از اماكن مذهبی در داخل و خارج از كشور تصویر برداری كرده اند.

در این نمایشگاه همچنین آداب و رسوم و سنت های دینی و مذهبی به تصویر كشیده شده است.

بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن كریم با شعار ' قرآن، فرهنگ بیداری ' در مصلای بزرگ تهران از 25 تیرماه آغاز بكار كرده و تا پایان ماه رمضان ادامه خواهد داشت.

تهرام/7244/1058/1275**1368**



:: برچسب‌ها: مدل ,
:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

در این پیام آمده است: شهروندان مسلمان افریقای جنوبی در ماه رمضان به سایر مومنان و نمازگزاران مسلمان جهان در گرفتن روزه و عبادت می پیوندند و مطمئنا مهمترین هدف دراین ماه مبارك همین پیوند و همبستگی است.

در ادامه این بیانیه امده است: به همین دلیل من از طرف دولت و مردم افریقای جنوبی از این فرصت استفاده كرده و بهترین آرزوها را برای همه مسلمانان در ماه مبارك رمضان دارم .

رییس جمهوری افریقای جنوبی افزود: مطمئن هستم كه مسلمانان افریقای جنوبی درپرتو درسهایی كه از این ماه مبارك می گیرند؛ بیش از پیش به نقش مثبت خود در ساختن این كشور زیبا ادامه خواهند داد.

ماه مبارك رمضان از روز شنبه در افریقای جنوبی آغاز شد.

جامعه مسلمانان این كشور، با جمعیتی نزدیك به یك میلیون نفر، دو درصد از كل جمعیت افریقای جنوبی را شامل می شوند.

بر اساس اخرین برآوردها جمعیت افریقای جنوبی حدود 48 میلیون نفر است.

1389**1368**



:: برچسب‌ها: رنگ , زن , سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 228
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مرداد 1391 | نظرات ()